fbpx

Super League 2: Δοκιμασία στην Ευκαρπία για τον Πανσερραϊκό

Super League 2: Δοκιμασία στην Ευκαρπία για τον Πανσερραϊκό

Ολοταχώς για την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια οδεύει ο Πανσερραϊκός. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, ο πρωτοπόρος του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, φιλοξενείται στην Ευκαρπία από τον Μακεδονικό.

Το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη, μάλιστα, είναι αυτό που ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής. Ο Μακεδονικός μόνο αδιάφορος δεν είναι καθώς χρειάζεται βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Μάλιστα, είναι αήττητος στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, μετρώντας από δυο (εντός έδρας) νίκες και ισάριθμες (εκτός έδρας) ισοπαλίες, με 5-1 τέρματα. Τα «λιοντάρια των Σερρών», από την άλλη, είναι στο +9 από την ΑΕΛ και κατέγραψαν πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους.

Το «αλογάκι» περιμένει στο Αλκαζάρ τον Αλμωπό Αριδαίας, «τρέχοντας» ένα ρεκόρ τριών διαδοχικών επιτυχιών, με 8-2 τέρματα. Ο Αλμωπός πήρε πολύτιμο «τρίποντο» επί της Βέροιας (2-0), όμως ακόμη δεν αισθάνεται ασφαλής. Ούτε ο Διαγόρας που περιμένει στη Ρόδο τη Νίκη Βόλου. Η ομάδα από το «σμαραγδένιο νησί» πήρε μόλις δυο βαθμούς στα τέσσερα (0-2-2 με 4-9 τέρματα) πιο πρόσφατα παιχνίδια της, τη στιγμή που οι Θεσσαλοί είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία (3-2-0 με 7-3 τέρματα) αλλά χωρίς βαθμολογικό κίνητρο.

Κομβικό, στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, είναι για τη Βέροια το ματς με τον ΠΟΤ Ηρακλής. Η «βασίλισσα του Βορρά» γνώρισε την ήττα στην Αριδαία (2-0), έχοντας συγκεντρώσει επτά βαθμούς στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της, τη στιγμή που οι «κυανόλευκοι»… τρώγονται με τα ρούχα τους μετά την εμπλοκή του Αλέξη Κούγια στα διοικητικά του συλλόγου. «Τελικός» στη μάχη για την παραμονή είναι το ματς στο Πολύκαστρο, με τον Απόλλωνα Πόντου να περιμένει τον Θεσπρωτό ενώ για βαθμούς «καίγεται» και ο Ηρακλής Λάρισας που υποδέχεται στο AELFC Arena τον ΠΑΟΚ Β’.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο