fbpx

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-2: Έγινε της ανατροπής στους “Ζωσιμάδες”

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-2: Έγινε της ανατροπής στους “Ζωσιμάδες”

Μετά από 12 αγώνες χωρίς νίκη, ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να λυγίσει τον Παναιτωλικό με 3-2 στην 4η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League, μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που είχαμε δυο ανατροπές στο σκορ.

Οι γηπεδούχοι που καίγονταν περισσότερο για τη νίκη, που δημιούργησαν από νωρίς κινδύνους στην εστία του Ανέστη κατάφεραν να προηγηθούν στο 14′ με έξοχο σουτ του Παμλίδη από πάσα του Ροσέρο. Όμως οι γηπεδούχοι δεν χάρηκαν και πολύ καθώς στο 24′ ο Ξενιτίδης βρήκε τον Χουάνπι κι αυτός με σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε για τους Αγρινιώτες (1-1).

Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή στο 54′ με προβολή του Καρέλη αλλά ο ΠΑΣ αντέδρασε και στο 60′ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μλάντεν. Το εκτέλεσε ο Εραμούσπε, ο Ανέστης απέκρουσε, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, έφτασε στον Παμλίδη που με σουτ έκανε το 2-2 (62′).

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους Αγρινιώτες στα καρέ τους και στο 74′ είχαν δοκάρι σε σουτ του Εραμούσπε. Και στο 78′ ο ΠΑΣ κέρδισε 2ο πέναλτι σε χέρι του Μάρτενσον και αυτή τη φορά ο Εραμούσπε νίκησε τον Ανέστη για το 3-2 χαρίζοντας τη δραματική νίκη στην ομάδα του.

Ο διαιτητής Κατοίκος “κιτρίνισε” τους Μπιλμπάο, Σόρια, Παμλίδη, Αναστασόπουλος, Αποστολάκη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πήλιος, Ροσέρο (87′ Μπαρνταγκαράι), Γκίνο, Λιάσος (53′ Μπιλμπάο), Μορέιρα (81′ Τζίμας), Μπάλαν, Παμλίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Μλάντεν, Στάγιτς (68′ Αναστασόπουλος), Ντίας, Μάρτενσον (85′ Σενγκέλια), Ξενιτίδης (71′ Ντουάρτε), Κολοβό (85′ Κολοβός), Χουάνπι (85′ Πέντρο) , Καρέλης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο