fbpx

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Οι Αρκάδες άρπαξαν ένα βαθμό και αγγίζουν την παραμονή (vid)

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Οι Αρκάδες άρπαξαν ένα βαθμό και αγγίζουν την παραμονή (vid)

Ο Αστέρας Τρίπολης «τσίμπησε» ένα βαθμό στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ (1-1) και έκανε άλλο βήμα για να σφραγίσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

Η κρητική ομάδα παρατάχθηκε με σύστημα 3-5-2, ενώ ο υπηρεσιακός προπονητής του Αστέρα Γιάννης Δουβίκας παρέταξε την ομάδα του σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Με το ξεκίνημα του αγώνα τραυματίστηκε ο Τοράλ στον αστράγαλο και αντικαταστάθηκε από τον Μοσκέρα που μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε. 

Στο 8’ ο Τιλίκα εκτέλεσε φάουλ, ο Ιγκλέσιας πήρε την κεφαλιά, αλλά ήταν άστοχος. Στο ίδιο σκηνικό με τους ίδιους πρωταγωνιστές έγινε και στο 22’.

Το σκορ άνοιξε στο 25’ στην πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων. Ο Μπάγκιτς έβγαλε εξαιρετική πάσα, ο Μοσκέρα έφυγε στην πλάτη του Καρμόνα, άδειασε τον Ισπανό μπακ και εκτέλεσε τον Τσιφτσή (1-0).

Ο Αστέρας λίγο έλειψε να απαντήσει άμεσα. Στο 27’ ο Ρεγκίς σούταρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ.

                      Δοκάρι

Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να «καθαρίσει» το παιχνίδι στο 32’, αλλά στάθηκε άτυχος. Ο Μπάγκιτς έστρωσε την μπάλα στον Μεγιάδο, ο οποίος σούταρε και η μπάλα «κατέληξε» στο οριζόντιο δοκάρι του Τσιφτσή.

Στο 36′ ο Μπαρτόλο έκλεψε την μπάλα στο κέντρο, ο Τιλίκα την πέταξε στον κενό χώρο στον Μπαράλες, ο έμπειρος φορ την κουβάλησε, σούταρε αρκετά μέτρα μακριά από την περιοχή όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 39’ ο Ρεγκίς βρέθηκε απέναντι από τον Μανδά, ο οποίος τον νίκησε με εντυπωσιακή επέμβαση. 

                     Ισοφάριση

Ο Αστέρας ισοφάρισε στο 40’ μετά από εκπληκτική συνεργασία των παικτών του. Ο Άλβαρες έκανε υπέροχη πάσα στον Μπαράλες, αυτός έσπασε στον Ρεγκίς και με τη σειρά του γύρισε στον Μπαρτόλο που μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα (1-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και δεν είχε πολλές φάσεις. Στο 69’ ο Τσιφτσής απέκρουσε σουτ του Φελίπε και στο 75’ ο γκολκίπερ του Αστέρα απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θοράρινσον.

Στο 94’ ο Μανδάς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ρεγκίς και γλίτωσε την ομάδα του από την ήττα.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-1 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNC8yMi8xOC80NV8wNF82NDQ0MmIzMGU5OWM0LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M39S”,”uploadDate”:”2023-04-22T18:43:07.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cs3i6pjeg7tt”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Γκολ: 25’ Μοσκέρα / 40’ Μπαρτόλο

Διαιτητής: Φ. Πολυχρόνης (Πιερίας)

Κίτρινες: Μεγιάδο, Πασαλίδης, Βούρος, Νέιρα / Ιγκλέσιας, Καστάνο, Μπαράλες.  

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης, Διαμαντής (85’ Μαρινάκης), Λάρσον, Μεγιάδο (85’ Περέα), Ντιουσέ, Μπάκιτς (63’ Νέιρα), Θοράρινσον, Τοράλ (4’ Μοσκέρα, 63’ Φελίπε Λουίζ), Ντίκο.

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (93’ Αλάγκμπε), Τιλίκα (86’ Σανταφέ), Ρεγκίς, Μπαρτόλο (77’ Σίτο), Μπαράλες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο