fbpx

Κόουλμαν: «Η Λαμία είχε πάθος και για αυτό χάσαμε σήμερα» (vid)

Κόουλμαν: «Η Λαμία είχε πάθος και για αυτό χάσαμε σήμερα» (vid)

Στο πάθος των παικτών της Λαμίας απέδωσε την ήττα ο τεχνικός του Ατρόμητου, Κρις Κόουλμαν.

Ο Ουαλός τεχνικός των Περιστεριωτών στάθηκε στο καλύτερο ξεκίνημα της γηπεδούχου στο δεύτερο μέρος, τονίζοντας πως εκεί κρίθηκε το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου μέρους, δεν είχαμε την ένταση και την επιθυμία να παίξουμε που θα έπρεπε. Η Λαμία το εκμεταλλεύτηκε και για αυτό χάσαμε σήμερα.

Στόχος μας είναι να τελειώσουμε την σεζόν όσο καλύτερα μπορούμε. Μπήκαμε πρώτοι στα πλέι-άουτ και εκεί θέλουμε να μείνουμε. Οι αντίπαλοι μας μάχονται για την κατηγορία και για εμάς είναι πρόκληση να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να δείξουμε πράγματα απέναντι τους».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Κρις Κόλμαν στη COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Κρις Κόλμαν στη COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNC8yMi8xOC8zN18zNV82NDQ0Mjk2ZjgxMGY5LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M41S”,”uploadDate”:”2023-04-22T18:39:37.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cs3i3qjlh71l”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο