fbpx

Ιταλία-31η αγωνιστική: Τα βλέμματα στο «Allianz Stadium»

Ιταλία-31η αγωνιστική: Τα βλέμματα στο «Allianz Stadium»

Η «μονομαχία» της Γιουβέντους με τη Νάπολι είναι η πιο ενδιαφέρουσα -από πλευράς ονόματων- αναμέτρηση στο πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το διάστημα 21-24 Απριλίου η Serie A. Η «βέκια σινιόρα», η οποία έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 15 βαθμών για την υπόθεση “Plusvalenza” για δήλωση ψευδών λογιστικών στοιχείων, προκειμένου να παρακάμψει το Financial Fair Play, υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (23/4, 21:45) τους «παρτενοπέι» στο Τορίνο και θέλει τη νίκη για να πλησιάσει τις θέσεις που χαρίζουν ευρωπαϊκή έξοδο. Από την πλευρά τους, οι «παρτενοπέι» καλούνται να αφήσουν πίσω την απογοήτευση του αποκλεισμού στους «8» του Champions League και να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του εφετινού «σκουντέτο», καθώς έχουν προβάδισμα 14 βαθμών από τη δεύτερη Λάτσιο, ενώ απομένουν οκτώ αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Στο μεταξύ, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Αταλάντα με τη Ρόμα, με την οποία ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας (24/4, 21:45) η 31η ημέρα, καθώς οι δύο ομάδες δίνουν «μάχη» για ένα ευρωπαϊκό «εισιτήριο», με τους μεν «νερατζούρι» από το Μπέργκαμο να κρατούν αυτή τη στιγμή στα… χέρια τους την έξοδο στα πλέι οφ του Europa Conference League, τους δε «τζιαλορόσι» να έχουν προβάδισμα για την τρίτη θέση της κατάταξης και τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Από εκεί και πέρα, εντός έδρας υποχρεώσεις έχουν τόσο η Λάτσιο που φιλοξενεί την Τορίνο, όσο και η Μίλαν, η οποία, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση σε βάρος της Νάπολι στους «4» του Champions League, υποδέχεται τη Λέτσε. Τέλος, η Ίντερ, με το ηθικό στα… ύψη μετά την πρόκρισή της στους ημιτελικούς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αναμετράται με την Έμπολι στο «Κάρλο Καστελάνι» και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς, στην προσπάθεια που καταβάλλει για να δώσει και τη νέα σεζόν το «παρών» στο Champions League.

Βερόνα-Μπολόνια 21/4
Σαλερνιτάνα-Σασουόλο 22/4
Λάτσιο-Τορίνο 22/4
Σαμπντόρια-Σπέτσια 22/4
Έμπολι-Ίντερ 23/4
Μόντσα-Φιορεντίνα 23/4
Ουντινέζε-Κρεμονέζε 23/4
Μίλαν-Λέτσε 23/4
Γιουβέντους-Νάπολι 23/4
Αταλάντα-Ρόμα 24/4

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο