fbpx

Προεδρική δήλωση για Σιμεόνε

Προεδρική δήλωση για Σιμεόνε

Ο Ενρίκε Σερέζο έβγαλε είδηση για το μέλλον του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Ο Ενρίκε Σερέζο, ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι γνωστός για το ανάλαφρο χιούμορ του και σε πρόσφατη συνέντευξή του στον “El Larguero” της “Cadena Ser”, μίλησε σε χαλαρό αλλά και σοβαρό τόνο για τα τρέχοντα θέματα των ερυθρόλευκων. Ο Σερέζο μίλησε για τον επερχόμενο αγώνα με την Μπαρτσελόνα, καθώς και για την κατάσταση του συμβολαίου του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Όταν ρωτήθηκε για το τελευταίο, ο Σερέζο εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο προπονητής θα συνεχίσει στην ομάδα. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις φαίνεται να βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς ο πρόεδρος αποκάλυψε: “Δεν έχουμε νέα για την ανανέωσή του”.

Η δήλωση του Σερέζο μπορεί να αποτελέσει έκπληξη για κάποιους, καθώς κυκλοφορούσαν φήμες για πιθανή αποχώρηση του Σιμεόνε από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Αργεντίνος κόουτς βρίσκεται στην ομάδα από το 2011 και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, οδηγώντας την σε έναν τίτλο La Liga, δύο τίτλους UEFA Europa League και δύο τελικούς UEFA Champions League.

Παρά την έλλειψη ειδήσεων για το συμβόλαιο του Σιμεόνε, ο Σερέζο παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, δηλώνοντας ότι πιστεύει πως έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει τον επερχόμενο αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Η θετική στάση και το χιούμορ του προέδρου χρησιμεύουν ως υπενθύμιση ότι, ακόμη και σε αβέβαιους καιρούς, είναι σημαντικό να διατηρούμε μια ανάλαφρη προοπτική.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο