fbpx

Νέα καταγγελία για απειλές από ξένο διαιτητή, είχε σφυρίξει  το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! (pics)

Νέα καταγγελία για απειλές από ξένο διαιτητή, είχε σφυρίξει  το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! (pics)

Συνεχίζονται οι καταγγελίες από ξένους διαιτητές για απειλές που δέχθηκαν μετά από παιχνίδι που διηύθυναν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στις 19 Φεβρουαρίου ο ΠΑΟΚ υποδέχτηκε στην Τούμπα την ΑΕΚ και νίκησε με 2-0. Διαιτητής του ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής ήταν ο Έσπεν Έσκας, από τον οποίο η Ένωση είχε έντονα παράπονα, ζητώντας μεταξύ άλλων αποβολή του Ίνγκασον για φάουλ στον Λιβάι Γκαρσία.

Ο Νορβηγός ρέφερι παραχώρησε συνέντευξη στον Τύπο της πατρίδας του (vg.no) του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην εμπειρία του από το ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και σφύριξε για πρώτη φορά παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας.

Η πρώτη ερώτηση που του έγινε ήταν αν βρήκαν γρήγορα το τηλέφωνό του από την Ελλάδα, για να απαντήσει πως: «Ναι, ήταν συναρπαστικό. Δεν μπορούσα να δουλέψω για τις επόμενες ώρες, μετά την ανακοίνωση του ορισμού. Ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει σε σχέση με άλλες διεθνείς αποστολές».

Για την ατμόσφαιρα που συνάντησε, ανέφερε: «Το γήπεδο ήταν γεμάτο δύο ώρες πριν από τον αγώνα κι ένιωθες ότι υπάρχουν τόσοι πολλοί αστυνομικοί, όσοι και οπαδοί, παρά το γεγονός ότι δεν επιτρέπονται φιλοξενούμενοι φίλαθλοι. Αυτοί οι αγώνες έχουν ένα ιστορικό βίας και μάλιστα δολοφονίας, επομένως απαγορεύονται οι μετακινήσεις οπαδών εκτός έδρας. Κι αυτό είναι, κατά κάποιο τρόπο, καλό για εμάς ως διαιτητές».

Στην συνέχεια ο  Έσκας αναφέρθηκε στα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε από οπαδούς μετά το τέλος του αγώνα, δείχνοντας μάλιστα και τα σχετικά print screen στον δημοσιογράφο: 

«Θα σκοτώσουμε την οικογένειά σου, ORIGINAL 21», έγραφε ένα εξ αυτών, ενώ άλλο, του έλεγε: «Έλα στην Αθήνα μπασ@@@ και αν επιζήσεις από φόνο, θα είναι θαύμα. Ντροπή σου».

Ο ίδιος απάντησε πως: «Δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα, οπότε το παίρνω πολύ χαλαρά. Αλλά στους δικούς μου ανθρώπους δεν αρέσει».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο