fbpx

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πούλησε αμάξι για το τηλέφωνο τραγουδίστριας

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πούλησε αμάξι για το τηλέφωνο τραγουδίστριας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε στο σημείο να πουλήσει την Porsche Carrera αξίας περίπου 70.000 ευρώ στη μισή τιμή… με αντάλλαγμα την προσπάθεια να συναντήσει μια διασημότητα.

Αυτό συνέβη το 2009, όταν ο νεαρός Κριστιάνο βρισκόταν στην τελευταία του σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος επιθετικός παρακολουθούσε το τηλεοπτικό σόου X Factor όταν ερωτεύτηκε την τραγουδίστρια Kimberly Wyatt των Pussycat Dolls, ένα συγκρότημα που σχημάτισε μαζί με την Jessica Sutta, την Carmit Bachar, την προσωπικότητα των μέσων ενημέρωσης Nicole Scherzinger, την Melody Thornton και την Ashley Roberts.

YouTube video

“Βρισκόμαστε στον Μάρτιο ή τον Απρίλιο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο πηγαίνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλοι ξέρουμε ότι θα φύγει στο τέλος της σεζόν. Έτσι μου λέει ενώ βλέπει το X Factor: ‘Ποιο είναι αυτό το κορίτσι;’ Ήταν η Kimberly Wyatt από τις Pussycat Dolls. ‘Μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνό της;'” δήλωσε στη Sun ο πρώην μασέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Rod Thornley.

“Έτσι συνέχισα να σκέφτομαι και είπα στον εαυτό μου…. ‘Τι κερδίζω από αυτό. Παίρνω τα νούμερα των κοριτσιών παντού και δεν κερδίζω τίποτα από αυτό΄. Και τότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μου είπε: ‘Σου αρέσει το αυτοκίνητό μου;’ Είχε μια Porsche Carrera cabrio.

Όταν πάω στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα σου το πουλήσω στη μισή τιμή”, είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Rod Thornley.

“Μου πήρε περίπου δέκα λεπτά για να βρω τον αριθμό της Kimberly Wyatt”, αποκάλυψε ο μασέρ της Γιουνάιτεντ και κάπως έτσι απέκτησε ένα ακριβό αυτοκίνητο στη μισή τιμή…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο