fbpx

Κοιτάζει και Πίρλο ο Ολυμπιακός

Κοιτάζει και Πίρλο ο Ολυμπιακός

Η αναζήτηση νέου προπονητή στον Ολυμπιακό συνεχίζεται και μία ακόμη περίπτωση που προτάθηκε είναι αυτή του Αντρέα Πίρλο. 

Παρά το γεγονός ότι η περίπτωση του Τζενάρο Γκατούζο δεν έχει απορριφθεί από τους «Ερυθρόλευκους», η λίστα των υποψηφίων για τον πάγκο των πρωταθλητών έχει ακόμα ένα Ιταλό, τον Αντρέα Πίρλο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου.

Ο Πίρλο, που έγινε γνωστός ως μαέστρος στο κέντρο του γηπέδου κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Γιουβέντους και τη Μίλαν, διετέλεσε επίσης προπονητής στην τελευταία. Από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται στον πάγκο της τουρκικής Καραγιουμρούκ και έχει δείξει την ικανότητά του να διαχειρίζεται ομάδες με μεγάλο ιστορικό, αλλά η πιθανότητα να εγκαταλείψει την τουρκική ομάδα είναι ακόμα αμφίβολη.

Ο Ιταλός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2019, όταν ανέλαβε τη διοίκηση των νεαρών τμημάτων της Γιουβέντους. Την επόμενη σεζόν ανέλαβε την U23 και τη σεζόν 2020/21 την πρώτη ομάδα. Τη φετινή σεζόν είναι στην στην τουρκική Super Lig και συγκεκριμένα στην Καραγιουμρούκ.

Αν και ο Γκατούζο παραμένει ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού, η πρόταση για τον Πίρλο φαίνεται να ενδιαφέρει τη διοίκηση του συλλόγου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο