fbpx

Μετονομάζεται σε «Λούκα Μόντριτς» το προπονητικό κέντρο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Μετονομάζεται σε «Λούκα Μόντριτς» το προπονητικό κέντρο της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Δεν ξεχνούν στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ τον Λούκα Μόντριτς και τα όσα προσέφερε στην ομάδα, πριν αποχωρήσει για την Τότεναμ.

Η διοίκηση του συλλόγου διοργάνωσε ψηφοφορία ώστε οι φίλαθλοι να επιλέξουν το νέο όνομα του προπονητικού κέντρου και αυτό του Λούκα Μόντριτς βγήκε πρώτο με ποσοστό 44,91%. Οι… συνυποψήφιοι του ήταν οι Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, Ρόμπερτ Προσονέτσκι και Ματέο Κόβατσιτς, που επίσης έχουν υπάρξει μεγάλες δόξες της ομάδας.

Ο Λούκα Μόντριτς αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ σε 73 ματς πετυχαίνοντας 22 τέρματα και μοιράζοντας 21 ασίστ, μέχρι να μετακομίσει στην Αγγλία για την Τότεναμ έναντι 22,5 εκατ. ευρώ.

«Η επιλογή περιελάμβανε τα ονόματα τεσσάρων σπουδαίων βιρτουόζων της μεσαίας γραμμής που έχουν κερδίσει το Champions League στις βιτρίνες τους και που άφησαν επίσης μεγάλο σημάδι στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Κροατίας – Λούκα Μόντριτς, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, Ρόμπερτ Προσινέτσκι και Ματέο Κόβατσιτς ?

Τις περισσότερες ψήφους, 44,91% για την ακρίβεια, πήρε ο πρώην αρχηγός της Ντιναμό, αργότερα ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Κροατίας και ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης – Λούκα Μόντριτς ???», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη ενημέρωση του συλλόγου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο