fbpx

Champions League: «Σφραγίζονται» τα δυο πρώτα εισιτήρια των «4»

Champions League: «Σφραγίζονται» τα δυο πρώτα εισιτήρια των «4»

Όλα τα φώτα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα»! Η πιο αμφίρροπη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League διεξάγεται στον ιταλικό Νότο, με τη Νάπολι να υποδέχεται τη Μίλαν (22:00, Cosmote Sport), θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα.

Ένα ματς που μυρίζει… μπαρούτι, αλλά και που το συναντάμε για τρίτη φορά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Πρώτα, η Μίλαν πέρασε με το εμφατικό 4-0 από την έδρα των «παρτενοπέι» για το πρωτάθλημα, ενώ έξι ημέρες πριν επικράτησε 1-0 στο πρώτο τους παιχνίδι για τους «8». Τώρα, τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού ο Λουτσιάνο Σπαλέτι υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Οσιμέν. Βέβαια, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ανγκισά, Κιμ που είναι τιμωρημένοι. Οι δύο προπονητές στο πρόσφατο παιχνίδι των ομάδων τους στη Serie A όπου… γκέλαραν με Βερόνα και Μπολόνια, έκαναν εκτεταμένο ροτέισον ώστε να έχουν φρέσκους τους ποδοσφαιριστές τους.

Στην άλλη ρεβάνς, η Τσέλσι υποδέχεται στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, Cosmote Sport) και έχει να ανέβει ένα βουνό για να προκριθεί. Μετά την ήττα με 2-0 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στο πρώτο τους παιχνίδι την περασμένη Τετάρτη, οι Λονδρέζοι ψάχνουν νίκη με διαφορά δύο γκολ για να το στείλουν στην παράταση ή νίκη με τρία γκολ διαφορά για την πρόκρισης. Ασφαλώς, οι Μαδριλένοι δεν είναι καμιά τυχαία ομάδα, έχουν την προσωπικότητα και την ποιότητα να αποφύγουν… περιπέτειες όπως οι περσινές με τον ίδιο αντίπαλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο