fbpx

Λάμπαρντ: «Είναι στο χέρι μας να γυρίσουμε αυτό το παιχνίδι»

Λάμπαρντ: «Είναι στο χέρι μας να γυρίσουμε αυτό το παιχνίδι»

Για την αυριανή (18/4) ρεβάνς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και το κατά πόσο μπορεί η Τσέλσι να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 του πρώτου αγώνα, μίλησε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Επιπλέον, ο προπονητής των «μπλε» αναφέρθηκε και στα παράπονα που έχει ο ιδιοκτήτης της ομάδας από τα αποτελέσματα στην Premier League.

Αναλυτικά τα όσα είπε Φρανκ Λάμπαρντ:

«Δεν είμαστε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Νομίζω ότι η λέξη “χαλασμένη” είναι λίγο υπερβολική. Η θέση στο πρωτάθλημα είναι πραγματικότητα και απέναντι στη Ρεάλ χάνουμε 2-0. Πρέπει να δουλέψουμε κόντρα σε αυτό, δεν νομίζω πως ό,τι συμβεί αύριο θα είναι καλύτερο από τότε που κατακτήσαμε το Champions League το 2012. Είναι στο χέρι μας ως ομάδα να παίξουμε με πάθος και τεχνογνωσία για να γυρίσουμε αυτό το παιχνίδι. Έχω βρεθεί εδώ υπερβολικά πολλές φορές σε νύχτα Champions League για να μην καταλαβαίνω ότι η ατμόσφαιρα θα είναι σπουδαία. Είναι στο χέρι μας να βάλουμε τον κόσμο στην εξίσωση. Κάθε παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για νίκη… μια ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες. Κάθε παιχνίδι είναι και θα πρέπει να είναι ένα τεράστιο παιχνίδι».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα των βρετανικών ΜΜΕ που αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τοντ Μπόελι μπήκε στα αποδυτήρια μετά την ήττα από την Μπράιτον για να μιλήσει στους παίκτες, ο Λάμπαρντ δήλωσε: «Νομίζω ότι υπήρχε κάποια κριτική στον παλιό ιδιοκτήτη μας (σ.σ. τον Ρομάν Αμπράμοβιτς), επειδή δεν ερχόταν στα παιχνίδια και δεν ήταν κοντά στην ομάδα. Αυτό δεν ήταν πάντα αλήθεια, για να είμαι δίκαιος» είπε ο Λάμπαρντ και κατέληξε: «Όταν ένας ιδιοκτήτης επενδύει για να βοηθήσει την ομάδα, είναι δικαίωμά του να έχει τη συμβολή που θέλει. Δεν πρόκειται να πω αυτά που είπε ο Μπόελι, αλλά είναι φυσιολογικό όταν έρχεται στα αποδυτήρια».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο