fbpx

Play offs: Τα πρώτα… κανόνια

Play offs: Τα πρώτα… κανόνια

Τα φετινά πλέι-οφ παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, όχι μόνο για την ανάδειξη του πρωταθλητή, αλλά και στη μάχη του πρώτου σκόρερ.

Από τη χρονιά που στη διαδικασία συμμετέχει και ο πρώτος της κανονικής διάρκειας, παρακάτω θα δούμε ποιοι ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν στο μίνι πρωτάθλημα.

Τη σεζόν 2019-20 οι τρεις ομάδες από τις έξι που συμμετείχαν στα πλέι-οφ είχαν… εκπρόσωπο στον πίνακα των πρώτων σκόρερ. Αυτός που βρήκε τις περισσότερες φορές δίχτυα στο μίνι πρωτάθλημα ήταν ο Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ με 5 γκολ, ενώ οι Μπρούνο Γκάμα (Άρης) και Αχμέντ Χασάν (Ολυμπιακός) είχαν από 4 τέρματα.

2019-20

ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛ
Νέλσον Ολιβέιρα ΑΕΚ 5
Μπρούνο Γκάμα Άρης 4
Αχμέντ Χασάν Ολυμπιακός 4

Την περίοδο 2020-21 ξεχώρισε ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος με τη φανέλα του Ολυμπιακού πέτυχε 6 γκολ στα πλέι-οφ. Από κοντά, τον ακολούθησε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ) με 5 τέρματα, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Φεντερίκο Μακέντα του Παναθηναϊκού, που σκόραρε 4 φορές.

2020-21

ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛ
Γιώργος Μασούρας Ολυμπιακός 6
Αντρίγια Ζίβκοβιτς ΠΑΟΚ 5
Φεντερίκο Μακέντα Παναθηναϊκός 4
SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Την προηγούμενη σεζόν ήταν και πάλι παίκτης του Ολυμπιακού αυτός που αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ μετά το τέλος των πλέι-οφ. Συγκεκριμένα, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ολοκλήρωσε τη διαδικασία με 6 τέρματα, ενώ δεύτερος ήταν ο Τομ Φαν Βέερτ της ΑΕΚ με τέσσερα.

2021-22

ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛ
Γιουσέφ Ελ Αραμπί Ολυμπιακός 6
Τον Φαν Βέερτ ΑΕΚ 4
SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Την τρέχουσα περίοδο μετράμε τέσσερις αγωνιστικές στα πλέι-οφ και μέχρι στιγμής κανένας παίκτης δεν έχει ξεχωρίσει. Αντίθετα, υπάρχει… πολυφωνία στους σκόρερ, γεγονός που σημαίνει ότι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η ολοκλήρωση της διαδικασίας, προκειμένου να αναδειχθεί ο πιο παραγωγικός. Συγκεκριμένα, στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια, οι Σεντρίκ Μπακαμπού (Ολυμπιακός), Αντράζ Σπόραρ (Παναθηναϊκός), Κάλεντ Νάρεϊ (ΠΑΟΚ) και Στίβεν Τσούμπερ (ΑΕΚ) έχουν όλοι από 2 γκολ.

2022-23

ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΓΚΟΛ
Σεντρίκ Μπακαμπού Ολυμπιακός 2
Αντράζ Σπόραρ Παναθηναϊκός 2
Κάλεντ Νάρεϊ ΠΑΟΚ 2
Στίβεν Τσούμπερ ΑΕΚ 2
SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / ΑΡΗΣ – ΠΑΟ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο