fbpx

Playout: Αγωνία για την παραμονή μέχρι την τελευταία στιγμή

Playout: Αγωνία για την παραμονή μέχρι την τελευταία στιγμή

Με τέσσερα ματς να απομένουν μέχρι το φινάλε, «φουντώνει» η «μάχη» της παραμονής στην κατηγορία.

Αυτό καθώς από 12η ως την 14η θέση βρίσκονται τέσσερις ομάδες σε απόσταση μόλις δύο βαθμών.

Επομένως με τέσσερα ματς να απομένουν η κατάσταση δείχνει εξαιρετικά ρευστή . Ο  Αστέρας Τρίπολης και ο Παναιτωλικός έχουν μπει στην «εξίσωση» και αν χάσουν και την 4η «στροφή» των play-outs (22/4) θα μπουν σε μπελάδες αφού θα είναι ως άμεσα «υποψήφιοι» για υποβιβασμό.

Ο Ατρόμητος και ο ΟΦΗ είναι απίθανο να διατρέξουν κάποιον κίνδυνο και δεν έχουν λόγο να αγχώνεται, οπότε παίζουν πιο ελεύθερα, άλλωστε αυτό ειδικά στην περίπτωση του ΟΦΗ φαίνεται, αφού μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Υπάρχουν όμως τέσσερις ομάδες που δεν μπορούν να μην αγχώνονται καθώς μέχρι τελευταία στιγμή θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει συγκεντρώσει 24 βαθμούς όλη την χρονιά και θέλει οπωσδήποτε να νικήσει τα εναπομείναντα ματς ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα των αγώνων που έχουν απομείνει είναι αρκετά δύσκολο καθώς καλείται να νικήσει τον Παναιτωλικό που ,όπως προαναφέρθηκε, καίγεται για βαθμούς ώστε να μην μπει σε μπελάδες. Στην συνέχεια θα ταξιδέψει στην Νίκαια σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά, ακόμη και την κατηγορία.

Το πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα:

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός
Ιωνικός – Πας Γιάννινα
ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης
Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ιωνικός:

Ο Ιωνικός έχει και εκείνος συγκεντρώσει 24 βαθμούς και όπως είναι λογικό κινδυνεύει με τον υποβιβασμό με τα ματς που του έχουν μείνει να είμαι καθοριστικά, αρχής γενομένης με τον Λεβαδειακό εκτός έδρας. Η ομάδα της Βοιωτίας πήρε μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει πάση θυσία και τους βαθμούς της νίκης κόντρα στον Ιωνικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ιωνικού:

Λεβαδειακός – Ιωνικός
Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα
ΟΦΗ – Ιωνικός
Ιωνικός – Λαμία

ΠΑΣ Λαμία:

Η ομάδα της Λαμίας , είναι σε δυσμενή θέση και έχει ίσως από τα πιο δύσκολα πρόγραμμα αφού έχει δύο ματς στα οποία οι αντίπαλοι είναι ο Ατρόμητος που παρότι είναι αδιάφορος δεν θέλει να χάσει κανένα ματς όπως έχει δείξει, και ο Αστέρας Τρίπολης που δεν αφήνει από εδώ και στο εξής ματς να πάει χαμένο για να μην κινδυνεύσει.

Το πρόγραμμα της Λαμίας:

Λαμία – Ατρόμητος
Αστέρας Τρίπολης – Λαμία
Λαμία – Λεβαδειακός
Ιωνικός – Λαμία

Λεβαδειακός:

Η ομάδα της Βοιωτίας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, αλλά δείχνει ικανή, μετά και το διπλό στον Αστέρα Τρίπολης, να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα στην μέρα της.

Στα τέσσερα ματς που έχουν απομείνει, οι Βοιωτοί έχουν δύο σερί ματς εκτός έδρας, αφού πρώτα παίξουν εντός με τον Ιωνικό τον οποίο με νίκη θα αφήσουν πίσω τους για έναν βαθμό. Έπειτα ταξιδεύουν στο Αγρίνιο ώστε να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό και στο αμέσως επόμενο ματς θα βρεθούν στην Λαμία. Την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθούν τον ΠΑΣ Γιάννινα στο “Λάμπρος Κατσώνης”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Λεβαδειακού:

Λεβαδειακός – Ιωνικός
Παναιτωλικός – Λεβαδειακός
Λαμία – Λεβαδειακός
Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Η βαθμολογία:

Ατρόμητος 34
ΟΦΗ 33
Παναιτωλικός 29
Αστέρας Τρίπολης 28
ΠΑΣ Γιάννινα 24
Ιωνικός 24
Λαμία 23
Λεβαδειακός 22

Η βαθμολογία αν μετρούσαν μόνο οι αγώνες των playout :

ΟΦΗ 7
Ιωνικός 6
Λαμία 6
Λεβαδειακός 5
Ατρόμητος 5
Αστέρας Τρίπολης 3
ΠΑΣ Γιάννινα 1

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο