fbpx

Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ 3-1: Ένα ημίχρονο δουλειάς για τους “Πολίτες” που είναι στο -3 από την κορυφή

Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ 3-1: Ένα ημίχρονο δουλειάς για τους “Πολίτες” που είναι στο -3 από την κορυφή

“Καθάρισε” στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα η Μάντσεστερ Σίτι την αναμέτρηση κόντρα στην Λέστερ, βάζοντας και τα τρία γκολ σε αυτό το διάστημα, και πήρε μία άνετη νίκη στο Etihad, που την φέρνει πλέον στο -3 από την κορυφή της Premier League.

Μόλις στο 5′ Στόουνς άνοιξε το σκορ με φοβερό αριστερό βολέ, βάζοντας μπροστά τους “πολίτες” από νωρίς, ενώ 8 λεπτά αργότερα ο Χάαλαντ ευστόχησε από την άσπρη βούλα (έπειτα από κερδισμένο πέναλτι του Γκρίλις) για το 2-0. Ο Νορβηγός στο 25′ βρήκε ξανά δίχτυα, έπειτα από συνεργασία με τον Ντε Μπρόινε, και επί της ουσίας οι γηπεδούχοι “κλείδωσαν” τη νίκη.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε, και αυτό ευνόησε τις “αλεπούδες” να μειώσουν στο σκορ με τον Ιχεανάτσο στο 75′, για να διαμορφωθεί το τελικό σκορ της αναμέτρησης για την 30η αγωνιστική του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι πλέον έχουν 70 βαθμούς, και όπως προαναφέραμε βρίσκονται ένα τρίποντο μακριά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, ενώ η Λέστερ μένει στους 25 και στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, όντας στην 19η θέση, 2 παραπάνω από την τελευταία Σαουθάμπτον, και 2 λιγότερους από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο