fbpx

Ολυμπιακός: Βελούδινο το διαζύγιο με Χάμες

Ολυμπιακός: Βελούδινο το διαζύγιο με Χάμες

Ένα προαναγγελθέν διαζύγιο ανακοινώθηκε κι επίσημα πριν λίγα λεπτά από την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όπως έκανε γνωστό η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο μετά από κοινή απόφαση των δύο πλευρών.

Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη μετά τον αποκλεισμό του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού από την αποστολή του Ολυμπιακού από τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με την ΑΕΚ αλλά και τις δηλώσεις του Ανιγκό μετά τον ημιτελικό ότι «ο Χάμες δεν είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο τουης ομάδας».

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και αγωνίστηκε σε 23 αναμετρήσεις, μετρώντας πέντε γκολ και έξι ασίστ αλλά μετά τον πρόσφαρο τραυματισμό του στα φιλικά ματς της εθνικής Κολομβίας, έμεινε αρκετά πίσω και σε φυσική κατάσταση ενώ τα σενάρια από την Τουρκία και την Βραζιλία περί αποχώρησης του από τον Πειραιά καθώς όπως ανέφεραν αποτελούσε μεταγραφικό στόχο για συλλόγους των δύο χωρών, έδιναν κι έπαιρναν..

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Από την πλευρά του ο Ροντρίγκες αποχαιρέτησε τους «ερυθρολεύκους» με μήνυμα που ανέβασε στα social media: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για όλο τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Αν και χωρίζουμε, αισθάνομαι ότι θα είμαι πάντα μέλος και καλοδεχούμενος στην οικογένεια του Ολυμπιακού και του μεγάλου Πειραιά. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο