fbpx

Μπαλτάκος: «ΟΑΚΑ ή Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο o τελικός» (vid)

Μπαλτάκος: «ΟΑΚΑ ή Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο o τελικός» (vid)

Τις υπάρχουσες δυνατές λύσεις σχετικά με το γήπεδο και τις ημερομηνίες που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, παρουσίασε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, μίλησε στην ΕΡΤ σχετικά, με δύο λύσεις ουσιαστικά να είναι επικρατέστερες αναφορικά με την έδρα (ΟΑΚΑ ή κεκλεισμένων Πανθεσσαλικό) ενώ σε ότι αφορά την ημερομηνία θα είναι λίγο πριν ή λίγο μετά τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Δείτε το απόσπασμα:

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Τ. Μπαλτάκος στην ΕΡΤ: “Πρέπει να συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ για το ΟΑΚΑ – Πιθανός ένας τελικός χωρίς θεατές””,”description”:”Ο Τάκης Μπαλτάκος στον “Κόσμο των Σπορ” για την πιθανή έδρα και ώρα διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNC8xMy8xNC8yOF8yMV82NDM4MTE4NTQyYzk4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT9M19S”,”uploadDate”:”2023-04-13T14:34:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-crvowocc2wkx”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο