fbpx

Super League 2: Εντός έδρας υποχρεώσεις για ΠΑΟΚ Β’ και Ολυμπιακό Β’

Super League 2: Εντός έδρας υποχρεώσεις για ΠΑΟΚ Β’ και Ολυμπιακό Β’

Δυο εξ αναβολής αναμετρήσεις, για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, διεξάγονται Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός Β’ υποδέχεται την Επισκοπή ενώ ο ΠΑΟΚ Β’ φιλοξενεί τη Βέροια.

Στου Ρέντη, ένας βαθμός χωρίζει τις δυο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη. Κι αν για τον Ολυμπιακό Β’ δεν τίθεται θέμα υποβιβασμού, η Επισκοπή είναι αυτή που «καίγεται». Τρία ματς δίχως νίκη συμπλήρωσαν οι «ερυθρόλευκοι» (0-1-2 με 0-5 τέρματα), ενώ ο σύλλογος από την Κρήτη, έπειτα από τρία θετικά αποτελέσματα (2-1-0 με 2-0 τέρματα), γνώρισε την ήττα με 3-2 από τα Χανιά στα Περιβόλια.

Μία ημέρα αργότερα, ο ΠΑΟΚ Β’ περιμένει τη Βέροια, με τη «Βασίλισσα του Βορρά» να χρειάζεται επειγόντως βαθμούς για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις. Δε θα είναι και πολύ εύκολο το έργο της, με τους «ασπρόμαυρους» να έρχονται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 στην Καρδίτσα επί της τοπικής Αναγέννησης. Η Βέροια, από την άλλη, μετά το 3-0 επί του Θεσπρωτού, πήρε ξεκούραστα ακόμη τρεις βαθμούς καθώς το καλεντάρι την έφερε αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Λάρισας που έχει αποσυρθεί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξ αναβολής αναμετρήσεων για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2:

Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

17:15 Π. Κ. Ρέντη, Ολυμπιακός Β’ – Επισκοπή

Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

13:45 Μακεδονικού, ΠΑΟΚ Β’ – ΝΠΣ Βέροια

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο