fbpx

Μητσοτάκης: «Υπάρχει εξωτερικό σχέδιο εξυγίανσης για το ποδόσφαιρο μας»

Μητσοτάκης: «Υπάρχει εξωτερικό σχέδιο εξυγίανσης για το ποδόσφαιρο μας»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Είναι τόσο σημαντικό το ποδόσφαιρο που αυτό που λέτε είναι επιβεβλημένο», είπε ο Πρωθυπουργός απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την αμφισβήτηση που έχει τεθεί για τους ξένους διαιτητές που επιλέγονται.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Κ. Μητσοτάκης: «Θέλουμε αντικειμενικές διαιτησίες – Σημαντική η ενίσχυση των υποδομών»”,”description”:”Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ανάπτυξη των υποδομών στην Ελλάδα. Η αναφορά του στα γήπεδα των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wNC8xMi8wOC8xM18xMV82NDM2NjgxNzYxODk1LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M50S”,”uploadDate”:”2023-04-12T08:15:19.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-crumj0q40m3l”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ο Κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε για το ποδόσφαιρο ότι «έχει διοικητική ανεξαρτησία. Είναι αδιανόητο να μη μπορούμε να έχουμε καλούς, σοβαρούς διαιτητές από το εξωτερικό. Το VAR είναι μια μεγάλη πρόοδος για το ποδόσφαιρο. Όμως υπάρχει και από το εξωτερικό σχέδιο εξυγίανσης και εκεί πρέπει να πάμε. Οι αγώνες πρέπει να γίνονται στο γήπεδο». Καταλήγοντας για το θέμα ανέφερε: «Έχουμε κάνει βήματα στο κομμάτι της οπαδικής βίας. Θέλουμε να έχουμε αντικειμενικές διαιτησίες και να κερδίσει ο καλύτερος. Μεγάλη σημασία έχει να βελτιώνονται οι υποδομές. Ο Παναθηναϊκός αποκτά επιτέλους το δικό του γήπεδο. Όταν μπαίνει κάποιος σε καινούργιο γήπεδο αλλάζουν οι συμπεριφορές».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο