fbpx

Οι ανακοινώσεις των ΠΑΕ, αποκαλύπτουν πως παίζεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα 

Οι ανακοινώσεις των ΠΑΕ, αποκαλύπτουν πως παίζεται το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα 

«Ντου» στα αποδυτήρια ξένων διαιτητών, απειλές στη φυσούνα σε βάρος τους, πιάσιμο γεννητικών οργάνων σε Πορτογάλο ρέφερι, απειλητικά μηνύματα σε άλλους στο εξωτερικό, εκφοβισμός άλλων να μην έρθουν να σφυρίξουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, «ντου» στην πλάγια γραμμή αγωνιστικού χώρου για να σφυρίζει καλύτερα ο ξένος ρέφερι, φραστικές επιθέσεις εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, ύβρεις και απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί. Και εσχάτως μέχρι και σενάρια (που δεν πείθουν) περί μεθυσμένων διαιτητών που προκάλεσαν θερμό επεισόδιο εν πτήση αλλά και στο αεροδρόμιο, χωρίς όμως να συλληφθούν! Αυτό σκηνικό έχει στηθεί γύρω από τους ξένους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα να παίξουν παιχνίδια. Και οι «βαρόνοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου προσπαθούν να τους κάνουν… Ελληνες!

Αυτό όμως είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και σε ο,τι αφορά στους Ελληνες διαιτητές τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Με ψυχολογικό πόλεμο, απειλές, επιθέσεις, ξύλο, ενέδρες, καμένα αυτοκίνητα και μαγαζιά. Και σε αυτό το σκηνικό του υποκόσμου που διαφεντεύει τις εγχώριες διοργανώσεις δεν λείπουν φυσικά και τα παρελκόμενα: καθημερινές ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων, θέσεις, κύκλοι, τρίγωνα, τετράγωνα σε ημερησία διάταξη. Εκεί που ο ένας ξεβρακώνει τον άλλον και όλοι μαζί αδιαφορούν για την ουσία: ότι όλοι ανακυκλώνονται στο ίδιο βαρέλι της βρωμιάς και χωρίς να το καταλαβαίνουν μαρτυρούν από μόνοι τους ότι ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως κινούνται στο θλιβερό παρασκήνιο για να φτάσουν στην επιτυχία. Κι επειδή όλοι κάνουν τα ίδια, ανάλογα με το ποσοστό που κατέχουν στα κέντρα των αποφάσεων στο παραποδόσφαιρο, για αυτό ουρλιάζουν για τους απέναντι, βγάζοντας φυσικά τον εαυτό τους απέξω. 

Αλληλοκατηγορίες για ψεύυτες, κλέφτες, απατεώνες, άθλιους και για δουλειές στο βρώμικο παρασκήνιο. Σκληρό υβρεολόγιο, στρινγκ, φούστες, γκρανκάσες, φουρό, αλητεία, μπράβοι και όροι νύχτας. Όταν κάποιος είναι καθαρός και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί δεν πάει στις συσκέψεις, σε συναντήσεις και σε διοικητικά συμβούλια συνοδεία 5-6 μπράβων ο καθένας και τους… παρκάρουν απέξω για παν ενδεχόμενο. 

Ξεφτιλίζουν τα πάντα οι Ελληνες παράγοντες, απαξιώνουν τους πάντες, γελοιοποιούν το προϊόν μόνοι τους και παράλληλα απαιτούν διαιτητές ελίτ από την UEFA! Όμως τα μεταξωτά εσώρουχα, θέλουν και μεταξωτά οπίσθια λέει ο λαός, αλλά στην Ελλάδα όλοι πιστεύουν ότι έχουν…

Όπως και να έχει, το στριπτίζ ΑΕΚ- Παναθηναϊκού με τις συνεχείς ανακοινώσεις-απαντήσεις-ανακοινώσεις απαντήσεις, είναι ο καλύτερη απόδειξη του πως παίζεται το ποδόσφαιρο στη χώρα. Ο ένας ξέρει πολύ καλά τι κάνει παρασκηνιακά ο άλλος, όλοι παρακολουθούν όλος (τύφλα να έχει το… predator) και όλοι κρατούν όλους από κάπου. Με λίγα λόγια το ελληνικό ποδόσφαιρο παίζεται στο παρασκήνιο και λιγότερο στα γήπεδα. Και όποιος κερδίζει το κάνει με την αξία του ενώ οι χαμένοι δουλεύουν μόνο στο παρασκήνιο. 

Ρωτήστε και τα πρόθυμα ΑΡΔάκια των ΠΑΕ να σας πουν. Κάνουν καριέρα με μότο τους το «όλοι τους και μόνοι μας» και μοιράζουν σανό στους οπαδούς. Σαν αυτό το non paper (γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάτι τέτοιο μοιράστηκε) με τους μεθυσμένους Πολωνούς. Και τους οποίους η ΚΕΔ φρόντισε να αντικαταστήσει αμέσως από… δημοσιεύματα, όπως η ίδια παραδέχτηκε στην ανακοίνωση της! Προσέξτε: δεν υποστήριξε ότι έκανε έρευνα, ότι μίλησε με την αεροπορική εταιρία, το αεροδρόμιο, την αστυνομία. Όχι! Διάβασε λέει, στα ΜΜΕ, ότι οι Πολωνοί διαιτητές ήταν μεθυσμένοι και δημιούργησαν επεισόδιο, διανθισμένο με το ανάλογο υλικό: όπως δήθεν συμφωνίες του ρέφερι με Μαρινάκη και εκείνου με την UEFA. Όπως ότι οι δυο Ελληνες με τους οποίους έγιναν τα επεισόδια ήταν Παναθηναϊκοί (μόνο τον ΠΑΟΚ ξέχασαν να ανακατέψουν στην ίδια ιστορία, με την οποία γελάει ο κόσμος). Κι επειδή το έγραψαν τα ΜΜΕ, έβαλε Ελληνα να διευθύνει το ματς ΑΕΚ-Αρη, γιατί λέει η ΚΕΔ, της το ζήτησαν οι δύο ομάδες! Απίθανα πράγματα, που αντί να οδηγήσουν σε παραίτηση όλους τους εμπλεκόμενους σε ΕΠΟ-ΚΕΔ, όλοι παραμένουν στη θέση τους. Και μη χειρότερα…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο