fbpx

Λάμπαρντ: «Ποτέ δεν ξέρεις»

Λάμπαρντ: «Ποτέ δεν ξέρεις»

Τις φορές που η Τσέλσι βρέθηκε ξανά με την πλάτη στον τοίχο, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες έφερε ως παράδειγμα ο Φρανκ Λάμπαρντ ενόψει του αυριανού (12/4, 22:00) προημιτελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πρώην παίκτης των Λονδρέζων και υπηρεσιακός προπονητής αναφέρθηκε στις επιτυχίες των «μπλε» επί των Μπαρτσελόνα και Νάπολι το 2012, προτού κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ενόψει της συνέχειας.

«Ποτέ μην λες ποτέ. Θυμάμαι πως είχε… παρκάρει το λεωφορείο της ομάδας στο Καμπ Νου για τον δεύτερο ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα και λέγαμε μεταξύ μας ότι θα πηγαίναμε να παλέψουμε για τις ζωές μας. Ήμασταν σκληροί και πετύχαμε.

Το μυστικό μας ήταν πως είχαμε μεγάλη επιθυμία, εξίσου μεγάλο χαρακτήρα και ταλέντο σε υψηλό επίπεδο, σε ένα σύλλογο που πάλευε για χρόνια να κατακτήσει ένα Champions League και τα κατάφερε στο φινάλε. Η ίδια συνταγή υπάρχει και τώρα. Μία ομάδα και ένα σύνολο ζουν πάντα δύσκολες στιγμές για να φτάσουν να γίνουν μεγάλοι», τόνισε Λάμπαρντ, πλέκοντας στη συνέχεια το εγκώμιο του Ραχίμ Στέρλινγκ.

«Ήταν ένας από τους καλύτερους εξτρέμ στον κόσμο για πολύ καιρό και σύμφωνα με κάποιους, ο καλύτερος. Δεν ξέρω πόσες φορές είπα σε νεαρούς εξτρέμ “κοίτα τον Στέρλινγκ και ανακάλυψε γιατί βάζει 20 γκολ τη σεζόν”. Πιστεύω ότι είναι μεγάλος παίκτης και ποντάρω πολύ σε αυτόν».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο