fbpx

ΠΑΟΚ –Βόλος 4-2: Ξέσπασε μετά τις δύο ήττες (vid)

ΠΑΟΚ –Βόλος 4-2: Ξέσπασε μετά τις δύο ήττες (vid)

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ ξέσπασε στον Βόλο (4-2) στην 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League κι ενώ είχε προηγηθεί με 4-0 στο ημίχρονο…

Ο «δικέφαλο» ξεκίνησε φουριόζος το παιχνίδι και κατάφερε μόλις στο 6ο λεπτό να πάρει προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Ινγκασον από φάουλ-σέντρα του Ζίφκοβιτς.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο μισάωρο του ματς και στο 16’ με τον Νάρει έκαναν το 2-0 ενώ στο 27’ ο Γερμανός ανέβασε εκ νέου τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο ίδιο διάστημα ο Λουτσέσκου είδε δύο παίκτες του να φεύγουν με τραυματισμούς, τον Ελ Καντουρί στο 18’ και τον Αουγκούστο στο 38’.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός και στις καθυστερήσεις ο Ντάντας από έξοχη ασίστ του Τάισον έγραψε το 4-0

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ έριξε τον ρυθμό με τον Βόλο να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και στο 58’ να μειώνει το σκορ με κεφαλιά του Τσοκάνη. Τελικά στο 88’ ο Οζέγκοβιτς μείωσε κι άλλο το σκορ σε 4-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Φωτιάς «κιτρίνισε» τον Γκάγι.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (78’ Λύρατζης), Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο (38’ Σβαμπ), Ντάντας, Νάρεϊ (78’ Μπίσεσβαρ), Καντουρί (18’ Τάισον), Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (78’ Τόμας).

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Άλχο, Σιέλης, Εσκοβάλ, Λούνα, Τσοκάνης (64’ Οζέγκοβιτς), Κάτσε (46’ Μεταξάς), Μπαριέντος (83’ Καρτάλης), Γκάγκι (73’ Σι), Ντέλετιτς, Πιρές (73’ Τσιρίνος).

*Ενός λεπτού σιγή στην Τούμπα στη μνήμη του πρώην προέδρου του ΠΑΟΚ, Πέτρου Καλαφάτη, και με το μήνυμα “καλό ταξίδι πρόεδρε”.

*Οι παίκτες του Βόλου πριν από ένα ακόμη ματς προέβησαν σε μια διαμαρτυρία για τον μη ορισμό ξένων διαιτητών στα παιχνίδια τους.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο