fbpx

Παναιτωλικός – Ιωνικός 0-1: Διπλό παραμονής οι Νικαιώτες (vid)

Παναιτωλικός – Ιωνικός 0-1: Διπλό παραμονής οι Νικαιώτες (vid)

Ζωντανός στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία έμεινε ο Ιωνικός που πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο (0-1 τον Παναιτωλικό) στην 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Καλύτερος ο Ιωνικός στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε δίκαια στο σκορ με πέναλτι του Σεμπά στο 37’. Το πέναλτι κέρδισε ο Μασάς το σουτ του οποίου βρήκε στο χέρι του Μλάντεν και στις διαμαρτυρίες που ακολούθησαν από πλευράς φιλοξενούμενων, αποβλήθηκαν δύο άτομα από τον πάγκο του Ιωνικού. Ο Παναιτωλικός στο διάστημα αυτό δεν είχε καν τελική προσπάθεια (0-6 οι τελικές)!

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός προσπάθησε να πιέσει αλλά ο Ιωνικός έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 60’ όταν το πλασέ του Ελευθεριάδη βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Ανέστη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 69’ με τον αμαρκάριστο Καρέλη να σουτάρει πάνω τον Χουτεσιώτη.

Όμως την πολύ μεγάλη ευκαιρία την έχασαν στο 89’ όταν ο Κολοβός εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Καρέλης έστειλε τη μπάλα άουτ κι το 0-1 έμεινε ως το τέλος.

Ο διαιτητής Βεργέτης “κιτρίνισε” τους Φαντιγκά, Μλάντεν, Χουάνπι, Χουτεσιώτη, Αποστολάκη, Μάρτενσον, Γούλερι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Λιάβας (42’ Αποστολάκης), Λάρσον, Μλάντεν, Χατζηθεοδωρίδης (46’ Χουάνπι), Μάρτενσον, Ντίαζ (76’ Ξενιτίδης), Κολοβός, Σενγκέλια (46’ Στάγιτς), Μόρσεϊ (64’ Πέδρο), Καρέλης.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Κάνιας, Σάκιτς, Φαντιγκά (33’ Ελευθεριάδης), Σεμπά (90’ Γούλερι), Μασάς (68’ Σόουζα), Μάντζης.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Παναιτωλικός – Ιωνικός 0-1 |HIGHLIGHTS|”,”description”:”Παναιτωλικός – Ιωνικός 0-1 |HIGHLIGHTS|”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNC8wOC8xOC80NV8xOF82NDMxYjYzZThjODkxLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M42S”,”uploadDate”:”2023-04-08T18:43:59.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-crrlg899vdip”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο