fbpx

ΟΦΗ – Λαμία 4-1: Περίπατος με Τοράλ για την κρητική ομάδα… (vid)

ΟΦΗ – Λαμία 4-1: Περίπατος με Τοράλ για την κρητική ομάδα… (vid)

Η Λαμία έβαλε δύσκολα στον ΟΦΗ, προηγήθηκε στο σκορ, αλλά η κρητική ομάδα αντέδρασε και κατέκτησε τη δεύτερη νίκη της στα πλέι άουτ (4-1). Νίκη που εξελίχθηκε σε… περίπατο με δύο τέρματα του Γιον Τοράλ που ήρθε από το πάγκο.

Στο 3’ ο Ντιουσέ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπάκιτς με τακουνάκι έδωσε στον Λάρσον κι αυτός από τα δεξιά σέντραρε, δεν μπόρεσε όμως να πιάσει καλά την κεφαλιά ο Ντίκο και εν συνεχεία ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 5’ γύρισμα του Μαρτίνεθ από τα αριστερά, ο Βέργος μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, όμως έδιωξε σωτήρια ο Διαμαντής.

Στο 7’ ο Σιμόν από τα δεξιά έκανε τη σέντρα στην περιοχή, όμως ο Ντε Βινσεντι είδε τον Πασαλίδη να βάζει σωτήρια την προβολή και να απομακρύνει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Το σκορ άνοιξε στο 21’. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, Μεγιάδο και Νέιρα δεν απομάκρυναν την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Μαρτίνεθ που από κοντά την έστειλε στα δίχτυα του Μανδά για το 0-1.

Ο ΟΦΗ άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση και απείλησε δύο φορές με τον Μπάκιτς στο 29’ και στο 31’. Στο 39’ ο Γκαραβέλης απέκρουσε κεφαλιά του Νέιρα και στο 42’ ο ΟΦΗ ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Ντίκο (1-1).

Οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο δεν αντέδρασαν, αλλά δέχθηκαν και δεύτερο γκολ στο 45’. Ο Μεγιάδο σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το σώμα του Ντε Βινσέντι και κατέληξε στα δίκτυα (2-1).

Η κρητική ομάδα ήταν καλύτερη και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους χωρίς να δημιουργεί τη μεγάλη φάση μπροστά στην εστία του Γκαραβέλη.

Η Λαμία έψαχνε την στιγμή για να «χτυπήσει» και στο 64’ βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση. Ο Βέργος βρέθηκε τετ α τετ με τον Μανδά, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Η υπόθεση νίκη κλείδωσε για τον ΟΦΗ από τον Γιον Τοράλ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στο 78’ και στο 81’ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1.

Στο 90’ σουτ του Τόσιτς, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Μανδά.

Γκολ: 42’ Ντίκο, 45’ Μεγιάδο, 78, 81’ Tοράλ/21’ Μαρτίνεθ

Διαιτητής: Αγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Νέιρα, Βούρος, Διαμαντής, Μεγιάδο, Φελίπε / Ντε Βινσέντι, Σαραμαντάς

ΟΦΗ: Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (85’ Γιοχού), Διαμαντής, Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (67’ Τοράλ), Τοράρινσον, Μπάκιτς (79’ Περέα), Νέιρα (67’ Φελίπε), Ντίκο (79’ Μοσκέρα).

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμπάντα (63’ Σαραμαντάς) Μαρτίνεθ, Νούνιες, Τζανδάρης (63’ Μπεχαράνο), Καραμάνος (63’ Μεντίνα), Ντε Βινσέντι (63’ Τόσιτς), Βέργος (76’ Μανούσος).

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”ΟΦΗ – ΠΑΣ Λαμία 4-1 HIGHLIGHTS”,”description”:”ΟΦΗ – ΠΑΣ Λαμία 4-1 HIGHLIGHTS”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMy8wNC8wOC8xNi81NF8yMl82NDMxOWMzZTBjM2I3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M24S”,”uploadDate”:”2023-04-08T16:56:26.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-crrj55t9df9l”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο