fbpx

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Βαθμό – χρυσάφι «τσίμπησε» ο «Άγιαξ της Ηπείρου» (vid)

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Βαθμό – χρυσάφι «τσίμπησε» ο «Άγιαξ της Ηπείρου» (vid)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέσπασε βαθμό – χρυσάφι από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (1-1) στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας1. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι, αφού στα τελευταία λεπτά του αγώνα είχαν δύο δοκάρια!

Οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Στο 7’ ο Αγκιμπού υποδέχθηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με συρτό σουτ νίκησε τον Τσιντώτα (1-0).

Στο 10’ σουτ του Ρομπάιγ, ο Τσιντώτας μπλόκαρε την μπάλα.

Ο ΠΑΣ καιγόταν για τη νίκη, ωστόσο βρέθηκε νωρίς με την πλάτη στον τοίχο. Παρόλα αυτά έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 27’. Ο Γκονζάλες έκανε λάθος λίγο έξω από την περιοχή, ο Τζίμας πήρε την μπάλα και συνεργάστηκε με τον Παμλίδη, ο οποίος με άψογο τελείωμα έκανε το 1-1.

Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να απειλούν στο 40’ με τον Κλωναρίδη, το σουτ του οποίου απομάκρυνε ο Τσιντώτας.

Στο 45’ σουτ του Ντε Μποκ ήταν άστοχο και στις καθυστερήσεις την ίδια κατάληξη είχε σουτ του Κλωναρίδη.

Στο 49’ ο Κούεν εκτέλεσε φάουλ, ο Τσιντώτας έδιωξε την μπάλα. Στο 51’ οι Ηπειρώτες έφυγαν στην κόντρα, ο Ροσέρο κράτησε την κατοχή της μπάλας, έκανε από τα δεξιά το γύρισμα για τον Παμλίδη, αλλά ο Κεσχρίντα έκοψε την τελευταία στιγμή.

Ο Τσιντώτας στο 57’ πραγματοποίησε μία μεγάλη επέμβαση μετά από άτσαλο γύρισμα του Σταματελόπουλου.

Δύο Δοκάρια

Στο 87’ ο Φριντζόνσον εκτέλεσε ένα πλάγιο με δύναμη, κεφαλιά από αμυνόμενο με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 92’ ο Ατρόμητος είχε και δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα – σουτ του Ρομπάιγ.

Γκολ: 7’ Καμαρά / 27’ Παμλίδης

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Μαυρομάτης, Γκονζάλες / Λιάσος, Τσάβος, Tζίνο, Μπάλαν.

Aτρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζηισαϊας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κούεν (81’ Φριντγιόνσον), Καμαρά, Κλωναρίδης (74’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ, Κωτσόπουλος (74’ Κιάρτανσον).

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Τσάβος (52’ Μπακαδήμας), Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Πήλιος, Τζίνο, Λιάσος, Ροσέρο (64’ Νίνης), Τζίμας, Παμλίδης (80’ Μπάλαν), Σταματελόπουλος (80’ Μορέιρα).

Δείτε ΕΔΩ τα στιγμιότυπα του αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο