fbpx

Αστέρας Τρ. – Λεβαδειακός 0-1: Απόδραση με Γιαννιώτα (vid)

Αστέρας Τρ. – Λεβαδειακός 0-1: Απόδραση με Γιαννιώτα (vid)

Ζωντανός στη μάχη της παραμονής του στη Σούπερ Λίγκα έμεινε ο Λεβαδειακός με τη μεγάλη νίκη του στην Τρίπολη επί του Αστέρα με 1-0 στην 3η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Αστέρας είχε δοκάρι σε σέντρα σουτ του Ρεγκίς αλλά ο Λεβαδειακός αντέδρασε στη συνέχεια και αφού είχε διπλή ευκαιρία με τους Γερεμέγεφ (τετ α τετ με τον Γκροφ που έσωσε) και Νίκα, στο 37’ άνοιξε το σκορ με τον Γιαννιώτα από γύρισμα του Γερεμέγεφ.

Στο β’ μέρος ο Λεβαδειακός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γερεμέγεφ για το 0-2 στο 48’. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε μονομαχίες τη μεσαία γραμμή και τα φάουλ έδωσαν και πήραν χωρίς το ματς να μπορεί να αποκτήσει ρυθμό. Στο 81’ ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Τιλίκα από τον Γκροφ αλλά ο διαιτητής είχε υποδείξει οφσάιντ. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κράτησαν με νύχια και δόντια το μεγάλο διπλό.

Ο διαιτητής Τσαγκαράκης έδειξε κίτρινες στους Γκαρντάφσκι, Παζ, Παναγιώτου, Μπελμόντ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ: Τσιφτσής, Ατιένθα, Καστάνιο, Αλβάρες, Γκαρντάφσκι (46’ Τιλίκα), Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Μουνάφο (84’ Ντεμιντένκο), Μπαρτόλο, Ρεγκίς (56’ Σίτο), Μπαράλες (56’ Κωστέας).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Βινίσιους, Τσάπρας, Παναγιώτου (57’ Βήχος), Παζ (57’ Δούμτσιος), Νίκας, Χάμοντ (46’ Μπελμόντ), Λιάγκας, Μεχία, Γιαννιώτας (83’ Ντεντάκης), Γερεμέγεφ (88’ Σακό).

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο