fbpx

Οριστική η διακοπή στο Πανθεσσαλικό (vid, pics)

Οριστική η διακοπή στο Πανθεσσαλικό (vid, pics)

Τέλος το ποδόσφαιρο για σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αφού το παιχνίδι ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΑΕΛ για τη Super League 2 διακόπτεται οριστικά.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Επεισόδια στο ντέρμπι Νίκη Βόλου – ΑΕΛ για την SL2″,”description”:”Επεισόδια στο ντέρμπι Νίκη Βόλου – ΑΕΛ για την SL2″,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNC8wNy8xNC81MV8zM182NDMwMmRmNTgxNjIzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT51S”,”uploadDate”:”2023-04-07T14:53:11.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-crqle8pntr09″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ο λόγος φυσικά για τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και οδήγησαν στην αρχική διακοπή, η οποία έμελλε να είναι και οριστική.

Κι αυτό γιατί παρότι ζητήθηκε από τον διαιτητή του αγώνα, Κ. Τσιάρα, να γίνει εκκένωση του γηπέδου, κάτι τέτοιο δεν συνέβη μετά από μιάμιση αναμονής.

Έτσι η τύχη του αγώνα θα κριθεί στο αθλητικό δικαστήριο.

SUPER LEAGUE 2 / ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΛΑΡΙΣΑ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)
SUPER LEAGUE 2 / ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΛΑΡΙΣΑ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ/EUROKINISSI)
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο