fbpx

Με τον μυαλό στον Παναθηναϊκό Β’ ο Ηρακλής

Με τον μυαλό στον Παναθηναϊκό Β’ ο Ηρακλής

Το σύνολο του Σάκη Τσιώλη στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με  Παναθηναϊκό Β’ (10/4/23) με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχεις στην διάθεση του τον Αλέξανδρο Δόρη που συνεχίζει με ατομικό.

Οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ακολούθησαν αποθεραπεία. Από Τρίτη (7/4/23) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Β’ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ηρακλής:

Με αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους υπήρξε το σημερινό πρόγραμμα των κυανόλευκων στην Μίκρα. Ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης από αύριο ουσιαστικά θα ξεκινήσει την προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό 10/4 στο Ο.Α.Κ.Α. Μοναδικός απόντας για τον Ηρακλή εξακολουθεί να είναι ο Αλέξανδρος Δόρης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα

-Σεμινάριο διαιτησίας υπήρξε σήμερα το πρωί στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές του Ηρακλή. Συγκεκριμένα ο εκπαιδευτής της Ε.Π.Ο. Χαράλαμπος Κωστούδης ενημέρώσε τους «κυανόλευκους» για θέματα που έχουν να κάνουν με την διαιτησία μιας αναμέτρησης.

-Στον αγώνα με τον Μακεδονικό θα εκτίσει την ποινή του ο Νταμιάν Σίλβα που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες.

-Στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό ο Μανώλης Πατράλης συμπλήρωσε και αυτός 4 κίτρινες κάρτες και θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες σε ποιον αγώνα θα εκτίσει την ποινή του

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο