fbpx

Άρης-Παναθηναϊκός: Η πρωτιά περνάει από τη Θεσσαλονίκη

Άρης-Παναθηναϊκός: Η πρωτιά περνάει από τη Θεσσαλονίκη

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Άρης περιμένει τον Παναθηναϊκό, με τις δυο ομάδες να έχουν διαφορετική ψυχολογία και άλλους στόχους.

Οι «κίτρινοι» έμειναν όρθιοι στον Πειραιά και κρατήθηκαν στην πέμπτη θέση και στο +1 από τον Βόλο, ο οποίος πήρε απρόσμενη, «λευκή» ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ποδοσφαιρική «αυτοκτονία» για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που, πλέον, έχουν παρέα στην κορυφή, ωστόσο παρέμειναν για όγδοο σερί αγώνα αήττητοι, με άμυνα από… γρανίτη (5-3-0 με 10-1 τέρματα).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής των «κιτρίνων» Τόλης Τερζής δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ρουπ και τον Μάνου Γκαρθία.

Από την άλλη, ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιάννη Κώτσιρα ο οποίος αποκόμισε ένα αιμάτωμα στη γάμπα από το ματς με τον Άρη, αλλά ούτε και τον τρίτο τερματοφύλακα Βασίλη Ξενόπουλο που νοσεί με γαστρεντερίτιδα και θα αντικατασταθεί από τον νεαρό Γιάννη Σουρδή. Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Τιμοτέους Πούχατς που ανάρρωσε πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο