fbpx

Άγιαξ: Θέλει πίσω το… δικό του παιδί

Άγιαξ: Θέλει πίσω το…  δικό του παιδί

Επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στο «Ολντ Τράφορντ» ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ, ο οποίος τους τελευταίους μήνες της σεζόν 2021/22 αγωνίστηκε στην Εβερτον, ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και είχε την ελπίδα πως φέτος θα έχει αγωνιστικό ρόλο υπό τις οδηγίες του Ερικ Τεν Χαγκ.

Ο Ολλανδός μέσος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 από τη Γιουνάιτεντ αντί 39 εκατ. ευρώ στον Άγιαξ, δεν βρήκε ξανά το χώρο και το χρόνο που ήθελε στο «Ολντ Τράφορντ».

Με τον Τεν Χαγκ όμως στον πάγκο και πάλι δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και ετοιμάζεται να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς είναι και τραυματίας και είναι εκτός δράσης έως το τέλος της σεζόν.

Ο σύλλογος, μάλιστα, ενημέρωσε τον Ολλανδό μέσο πως δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ είναι στις τελικές επαφές για να επιστρέψει στον Αγιαξ.

Ο Φαν ντε Μπεκ πραγματοποίησε φέτος 10 συμμετοχές -μόλις 4 ως βασικός- και θα παραμείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Το 2021 δόθηκε δανεικός στην Έβερτον αλλά ένας ακόμα τραυματισμός του τον ανάγκασε να αγωνιστεί μόλις 7 φορές με τα μπλε.

Ο Ολλανδός έχει καταγράψει 175 συμμετοχές με τον Άγιαξ σημειώνοντας 41 γκολ και 34 ασίστ, έχοντας κατακτήσει και ένα πρωτάθλημα Ολλανδίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο