fbpx

WSL: Νίκη με ανατροπή για την Άρσεναλ, 2-1 τη Μάντσεστερ Σίτι (vids)

WSL: Νίκη με ανατροπή για την Άρσεναλ, 2-1 τη Μάντσεστερ Σίτι (vids)

Κέιτι ΜακΚέιμπ και Φρίντα Λεόνχαρντσεν-Μάανουμ είχαν από ένα γκολ και μία ασίστ με την Άρσεναλ να νικά 2-1 τη Μάντσεστερ Σίτι.

https://www.youtube.com/watch?v=n5ZfOHIC9Iw&ab_channel=TheFAOfficialWSL

 Μετά την σαρωτική νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπράιτον την προηγούμενη ημέρα οι δύο ομάδες είχαν την πίεση να προσπαθήσουν και να κρατηθούν κοντά της. Η Σίτι ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος με την κεφαλιά της Μπάνι Σόου.

Η ανατροπή ήρθε στο δεύτερο μέρος με την Λεόνχαρντσεν-Μάανουμ από τη Νορβηγία να ισοφαρίζει μετά την ασίστ της ΜακΚέιμπ ενώ 10 λεπτά αργότερα οι δύο παίκτριες άλλαξαν ρόλους με την Ιρλανδή να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

YouTube video

 Στο παιχνίδι του τίτλου παραμένει η Τσέλσι καθώς η πρωταθλήτρια της περασμένης σεζόν νίκησε 3-0 την Άστον Βίλα και πλησίασε στον ένα βαθμό τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ερχόμενη από την πρόκριση επί της Λιόν στο Champions League, στη διαδικασία των πέναλτι, η Τσέλσι άνοιξε το σκορ με τη Γιέλενα Τσάνκοβιτς, διπλασίασε το προβάδισμά της με τη Γκούρο Ράιτεν και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με την Σαμ Κερ να φτάνει τα 50 γκολ στην καριέρα της.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο