fbpx

Παραιτήθηκε ο Μίτσελ

Παραιτήθηκε ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ υπέβαλε πριν λίγη ώρα σήμερα (3/4) την παραίτησή του από τον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός κόουτς πιστώνεται την αναγέννηση του Ολυμπιακού στον β’ γύρο του πρωταθλήματος όπου μείωσε την απόσταση του από την κορυφή από τους 12 στους τρεις βαθμούς, εντούτοις, κάτι οι γκέλες με Γιάννινα και Ατρόμητο αλλά κυρίως η συντριβή 3-0 από την ΑΕΚ στο πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου τον έφεραν σε δυσχερή θέση.

Μετά τον αγώνα Κυπέλλου με την Ενωση οι οργανωμένοι της θύρας 7 δημοσίευσαν απειλητικό μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας τους «να φύγει μόνος του αλλιώς…». Χθες βράδυ μετά το κάζο από τους Θεσσαλονικείς και τη χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει ο Ολυμπιακός στον πόντο την κορυφή, επέστρεψε στην πόρτα της εξόδου, με τους οργανωμένους να ανεβάζουν στα social media μια φωτογραφία του με λεζάντα «Go home».

Σήμερα ο Μίτσελ πήγε στου Ρέντη όπου υπήρχε προγραμματισμένη προπόνηση αλλά λέγεται ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση καθώς δέχθηκε πάνω του όλο το βάρος της ευθύνης και δεν μπορούσε να διαχειριστεί την οργή του κόσμου εναντίον του. Μάλιστα πριν λίγες μέρες είχε εκφράσει την πίκρα του λέγοντας πως δεν τον ενοχλεί η κριτική αλλά η ισοπέδωση και ότι διέκρινε ασέβεια προς το πρόσωπο του. Ετσι σήμερα αποφάσισε να παραιτηθεί και να αποχωρήσει από το λιμάνι. Στον Ρέντη, βρέθηκε σύσσωμη η «ερυθρόλευκη» διοίκηση, έγινε μια πολύωρη σύσκεψη, όπου υπήρξε προσπάθεια να αλλάξει γνώμη ο 60χρονος προπονητής, καθώς μεθαύριο υπάρχει το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ακολουθεί και το κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Όμως ο Μίτσελ ήταν ανένδοτος…

Σύμφωνα με πληροφορίες στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στον πάγκο θα καθίσει (ίσως και μέχρι τέλους της σεζόν) ο Γάλλος Ζοσέ Ανιγκό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο