fbpx

Ολυμπιακός: Δεν είναι η πρώτη φορά

Ολυμπιακός: Δεν είναι η πρώτη φορά

Ο Μίτσελ είναι ο τρίτος προπονητής που αποχαιρετά τον πάγκο του Ολυμπιακό μέσα στη σεζόν, κάτι που έχει συμβεί άλλες δύο φορές τα προηγούμενα χρόνια.

Είναι αλήθεια πως το τιμόνι των «ερυθρολεύκων» δεν είναι εύκολο να το κουμαντάρει κάποιος προπονητής. Οι απαιτήσεις πολλές, το ίδιο και η πίεση για το αποτέλεσμα. Μόνο ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε για πολλά χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Πριν αναλάβει ο Πορτογάλος τεχνικός και για δύο σεζόν γινόταν… παρέλαση από τα αποδυτήρια των πρωταθλητών Ελλάδος. Συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2016 ο Μάρκο Σίλβα παραιτήθηκε τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας, με τον Βίκτορ να επιστρέφει στου Ρέντη, αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής. Μετά από 44 ημέρες άφησε τη θέση του στον Πάουλο Μπέντο, με τον τελευταίο να δίνει τη σκυτάλη στον Βασίλη Βούζα μετά από 208 ημέρες. Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε για δύο βδομάδες, μέχρι να επιστρέψει ο Τάκης Λεμονής.

Η επόμενη αγωνιστική σεζόν είχε και πάλι πολλές αλλαγές στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο Μπέσνικ Χάσι ξεκίνησε την προετοιμασία και μετά από 109 ημέρες αποχώρησε πληρώνοντας το μάρμαρο για τις ήττες από ΑΕΚ και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, αλλά και τις ισοπαλίες με Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης. Για τέταρτη φορά στην καριέρα του και για δεύτερη μέσα σε λίγους μήνες, ο Τάκης Λεμονής επανήρθε στην άκρη του πάγκου. Ύστερα από τρεις μήνες παρέδωσε στον Όσκαρ Γκαρθία. Ο Ισπανός έμεινε στους πρωταθλητές για 88 ημέρες, με το δίδυμο Κόντη Ιμπαγάσα να ολοκληρώνουν τη σεζόν.

Στη συνέχεια είχαμε την εποχή του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος το προηγούμενο καλοκαίρι ολοκλήρωσε τη μακρά του θητεία στον πάγκο του Ολυμπιακού. Η συνέχεια γνωστή. Κορμπεράν, Μίτσελ και πλέον Ανιγκό με συνεργάτη τον Οκκά…

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο