fbpx

Μια σούπερ 11αδα της Premier League που είναι προς ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι (pics)

Μια σούπερ 11αδα της Premier League που είναι προς ελεύθερη μεταγραφή  το καλοκαίρι (pics)

Θα υπάρξουν πολλά κορυφαία ονόματα της Premier League διαθέσιμα ως ελεύθεροι στο τέλος της σεζόν, καθώς τα συμβόλαια τους εξαντλούνται ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Παρακάτω είναι η  καλύτερη ενδεκάδα των παικτών της Premier League που θα μπορούσαν να φύγουν χωρίς να βάλουν οι ομάδες χρήματα στα ταμεία τους αλλά ούτε και να ξοδέψουν πολλά οι επίδοξοι αγοραστές αυτό το καλοκαίρι.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακας: Νταβίντ Ντε Χεα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει έχει ένα μεγάλο ερωτηματικό στην ανανέωση του συμβολαίου με τον Νταβίντ ντε Χέα αυτό το καλοκαίρι, καθώς ο Ισπανός πλησιάζει στο τέλος της θητείας του στο Ολντ Τράφορντ.

Έχουν γίνει διαπραγματεύσεις για παράταση καθώς ο τερματοφύλακας έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία ως ο νούμερο ένα του συλλόγου.

Έτσι, η Γιουνάιτεντ επέλεξε να μην ενεργοποιήσει την επιλογή επέκτασης ενός έτους σε παίκτες όπως οι Μάρκους Ράσφορντ και Ντιόγκο Νταλότ, καθώς ο σύλλογος θέλει να διαπραγματευτεί μια νέα συμφωνία για τον Ντε Χέα με μειωμένους όρους. Οι Κόκκινοι Διάβολοι θέλουν να μειώσουν τους μισθούς του Ισπανού, δεδομένου ότι θα κλείσει τα 33 την επόμενη σεζόν.

Ο Ντε Χέα δεν είναι πλέον αναντικατάστατος για τη Γιουνάιτεντ, αλλά υπήρξε σταθερή παρουσία για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ντέιβιντ Ράγια της Μπρέντφορντ έχει οριστεί ως πιθανός αντικαταστάτης εάν ο Ντε Χέα αποχωρήσει.

Δεξιός μπακ: Τζόελ Βέλτμαν – Μπράιτον

Ο Τζόελ Βέλτμαν ήταν ένα από τα καλύτερα κομμάτια της Μπράιτον στην Πρέμιερ Λιγκ, ένα μοντέλο συνέπειας στο μετόπισθεν από την άφιξή του με μόλις 900.000 από τον Άγιαξ το 2020.

Η ευελιξία και η αξιοπιστία του 31χρονου τον καθιστούν πολύτιμη επιλογή στην ομάδα του Ντε Ζέρμπι, αν και ο Ολλανδός αμυντικός θα μπορούσε να αποφασίσει για μια νέα πρόκληση μετά από τρεις σεζόν στο Amex Stadium.

Η αποχώρηση του, θα μπορούσε να προσφέρει περαιτέρω ευκαιρίες στον Ταρίκ Λέμπτει  καθώς ο 21χρονος προσπαθεί να δείξει τις δυνατότητές του.

Σέντερ μπακ: Καγκλάρ Σογιούντσου – Λέστερ

Ο Σογιούντσου υπέστη απότομη πτώση στη Λέστερ και θα προχωρήσει στο τέλος της σεζόν, με τον κεντρικό αμυντικό να έχει αγωνιστεί για μόλις 79 λεπτά στην Premier League.

Ο αμυντικός ήταν ο αγαπημένος των οπαδών αφού μπήκε στην ομάδα των Αλεπούδων το 2019/10, όπου οι επιβλητικές του επιδόσεις κέρδισαν την ένταξη του 26χρονου στην Ομάδα της Χρονιάς PFA.

Κέρδισε το Κύπελλο Αγγλίας την επόμενη σεζόν, αλλά υπέμεινε μια κάμψη στην απόδοση του και έπεσε αγωνιστικά.

Ο Τούρκος παίκτης, πρόκειται να προχωρήσει και η Ατλέτικο Μαδρίτης πιστεύεται ότι πλησιάζει σε συμφωνία για την υπογραφή του.

Σέντερ μπακ: Γέρι Μίνα – Έβερτον

Ο Γέρι Μίνα πρόκειται να είναι διαθέσιμος με ελεύθερη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι, με τον Κολομβιανό διεθνή να αντιμετωπίζει προβλήματα φυσικής κατάστασης στην Έβερτον.

Ο 28χρονος έφτασε στην Έβερτον από την Μπαρτσελόνα το 2018, έχοντας πρωταγωνιστήσει – σκοράροντας τρία γκολ – κατά τη διάρκεια της παρουσίας της Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία εκείνο το καλοκαίρι.

Έχει αγωνιστεί για καιρό σε μια σταθερή φόρμα στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά έχει κάνει μόλις τρεις αυτή τη σεζόν, με τους Κόνορ Κόντι, Τζέιμς Ταρκόφσκι, Μίκαελ Κέινι και Μπεν Γκοντφρέι να προτιμώνται όλοι ως σέντερ μπακ.

Αριστερό μπακ: Νέλσον Σεμέδο – Γουλβς

Ο Νέλσον Σεμέδο, απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες στη Γουλβς μετά την άφιξή του από την Μπαρτσελόνα, όπου οι Λύκοι δαπάνησαν 30 εκατομμύρια. Ο Σεμέδο θεωρήθηκε ως μια εξαιρετική προσθήκη, αλλά έχει συνεισφέρει μόλις δύο γκολ και τέσσερις ασίστ σε 98 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Βέβαια είναι αμυντικός και δεν θα μπορούσαν να έχουν παραπάνω απαιτήσεις, όμως η απόφασης να μην τον ανανεώσουν συνοδεύτηκε από κάποιες μη πειστικές αμυντικές επιδόσεις και ο παίκτης έχει ήδη συνδεθεί με την επιστροφή του στην Μπενφίκα.

Η Γούλβς έχει την επιλογή να αποτρέψει την έξοδο και να επεκτείνει τη συμφωνία του για μια ακόμη σεζόν, όμως φαίνεται πως δύσκολα τα συμβεί κάτι τέτοιο.

Μεσοεπιθετικός: Ενγκολό Καντέ – Τσέλσι

Τσέλσι
ΚΑΝΤΕ

Ο Καντέ είναι ίσως το μεγαλύτερο όνομα στην ομάδα ελεύθερων παικτών της Premier League, με το μέλλον του μέσου να παραμένει αναποφάσιστο.

Η Τσέλσι επιθυμεί να συμφωνήσει νέους όρους με τον 32χρονο, παρά τα συνεχή προβλήματα τραυματισμών τις τελευταίες σεζόν.

Ο Γάλλος διεθνής έχει κάνει μόλις δύο εμφανίσεις στην Premier League αυτή τη σεζόν λόγω ενός προβλήματος με τους μηριαίους, αλλά πρόσφατα επέστρεψε στην πρώτη ομάδα και φαίνεται ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για μια νέα συμφωνία.

Σε περίπτωση που δεν συμφωνηθούν οι όροι, θα υπάρξει σίγουρα μια ουρά από κλαμπ για τον Γάλλο .

Μεσοεπιθετικός: Γιούρι Τίλεμανς – Λέστερ

Ο Γιούρι Τίλεμανς φαίνεται πως έχει ήδη αποφασίσει να φύγει από τη Λέστερ αυτό το καλοκαίρι και είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον από κορυφαίους συλλόγους καθώς θα είναι ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Βέλγος διεθνής ήταν αγαπημένος των οπαδών για τεσσεράμισι σεζόν με τις Αλεπούδες, στους οποίους πήρε τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής .

Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έχουν δηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

Είναι 25 ετών, αλλά έχει ήδη πάρει 58 συμμετοχές σε διεθνές επίπεδο.

Μέσος: Ιλκάι Γκοιτογκάν – Μάντσεστερ Σίτι

Ο πρώτος παίκτης που υπέγραψε όταν ανέλαβε την ομάδα ο Πεπ Γκουαρδιόλα  είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από την Σίτι.

Ήδη για εκείνον έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Μπαρτσελόνα ώστε να κάνει δικό της τον Γερμανό σαν ελεύθερη μεταγραφή.

Άλλωστε και ο ίδιος ο παίκτης θέλει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του όπως είχε δηλώσει πρόσφατα.

Με την Σίτι όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει 290 συμμετοχές έως τώρα, και έπαιξε σημαντικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας.

Ωστόσο στο κόλπο για την απόκτηση του είναι η Άρσεναλ, να τον Μικέλ Αρτέτα να θέλει να επαναλάβει επιτυχημένες μεταφορές όπως το περσινό καλοκαίρι.

Δεξιός χαφ: Άλεξ Τσάμπερλεϊν – Λίβερπουλ

Ο Άλεξ, είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου και μάλιστα η ομάδα δεν έχει πει καν σε σημείο να συζητήσουν.

Και αυτό διότι φέτος δεν έχει αποδώσει όσα ήθελαν από εκείνον , όντας και ιδιαίτερα αδιάφορος σε πολλά ματς.

Αριστερός χαφ: Ουίλγιρντ Ζαχά  – Κρίσταλ Πάλας

Η αξία του Ζαχά έχει φθάσει αρκετά ψηλά και ήδη υπάρχουν ομάδες που τον θέλουν με τις συζητήσεις να έχουν γίνει σε πρώτη φάση και όσο ο ίδιος δεν αποδέχεται  πρόταση ανανεώσεις όλα είναι πιθανά.

Επιθετικός: Ρομπέρτο Φιρμίνο – Λίβερπουλ

ΦΙΡΜΙΝΟ
ΦΙΡΜΙΝΟ

Δεν είναι κάτι άγνωστο καθώς ο ίδιος το έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό πως αποφάσισε να μην συνεχίσει στο Λίβερπουλ. Μετά από οκτώ σεζόν και 108 γκολ είχε αποτελέσει ένα τρομακτικό επιθετικό τρίο.

Ωστόσο ο Βραζιλιάνος θεωρεί πως έκανε τον κύκλο του στην αγγλική ομάδα και ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες στην καριέρα του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο