fbpx

Η Μπαρτσελόνα καλεί τον πρόεδρο της Λίγκας να παραιτηθεί

Η Μπαρτσελόνα καλεί τον πρόεδρο της Λίγκας να παραιτηθεί

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα της Μπαρτσελόνα με την ισπανική Λίγκα, με τους Καταλανούς να ζητούν την παραίτηση του πρόεδρου, Χαβιέ Τέμπας.

Έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας «La Vanguardia», που αναφέρει ότι ο Τέμπας πρόσφερε «ψευδείς αποδείξεις» στην έρευνα για το σκάνδαλο Νεγκρέιρα, που βαραίνει τη Μπάρτσα, ο καταλανικός σύλλογος, με μια μακροσκελή ανακοίνωση επιτίθεται στον πρόεδρο της La Liga και ζητά να παραιτηθεί από τη θέση του.

«Μόνο γι’ αυτό το γεγονός, αυτό της απόδοσης λειτουργιών που δεν του αναλογούν, από αξιοπρέπεια και σεβασμό για την προεδρία της LaLiga, ο κ. Τέμπας θα πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του», αναφέρεται αρχικά.

«Μια χούφτα ΜΜΕ και διαμορφωτές της κοινής γνώμης συμμετείχαν σε αυτή την παρενόχληση με κακές προθέσεις, και με τη LaLiga στο παρασκήνιο να πυροδοτεί τη φωτιά κατά του συλλόγου μας, με τις συνεισφορές του προέδρου της που έχουν μόνο μια κατεύθυνση: προσπαθούν να μας καταδικάσουν ενώπιον της κοινής γνώμης πριν κριθούν τα γεγονότα», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Ωστόσο, έχοντας επίγνωση της εμμονής του να διώκει την Μπαρτσελόνα και δείχνοντας συνεχώς την απέχθεια και την έκδηλη αντιπάθειά του προς τον σύλλογό μας, καταλαβαίνουμε ότι ο σημερινός πρόεδρος της La Liga θα επιμείνει στη συμπεριφορά του να συνεχίσει να βλάπτει τον σύλλογό μας», καταλήγει.

Ο ίδιος ο Τέμπας πήρε θέση για το δημοσίευμα μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας: «Ο τίτλος της La Vanguardia είναι ψευδής. Δεν έχουμε κατηγορήσει κανέναν. Το επιβεβαιώνει και η ίδια η σύνταξη τονίζοντας τα όσα αναφέρει η επιστολή προς την εισαγγελία. Η επιστολή αυτή δεν υπονοεί επίσης καμία συγκεκριμένη κατηγορία εναντίον κανενός. Κύριε Χαβιέρ Γκόντο (σ.σ. ο εκδότης της εφημερίδας), παρακολουθήστε πιο προσεκτικά τους συκοφάντες δημοσιογράφους σας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο