fbpx

Φρανσουά Λετεσιέ: Ο διαιτητής του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ φέρνει καλές αναμνήσεις στους Πειραιώτες

Φρανσουά Λετεσιέ: Ο διαιτητής του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ φέρνει καλές αναμνήσεις στους Πειραιώτες

Μόνο καλές αναμνήσεις έχει ο Ολυμπιακός από τον Γάλλο Φρανσουά Λετεσιέ που ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ μεθαύριο Τετάρτη (5/4).

Ο Λετεσιέ είχε διευθύνει στις 9 Αυγούστου 2018 τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λουκέρνη (4-0) στον 3ο προκριματικό του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Ελβετούς και ο Γάλλος ρέφερι είχε ένα εύκολο βράδι στο «Καραϊσκάκη». Τα γκολ σημείωσαν οι Χριστοδουλόπουλος (10’, 33’) και Γκερέρο (36’, 84’).

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε παρατάξει τους Γιαννιώτη, Ομάρ, Τσιμίκα, Βούκοβιτς, Μιράντα, Μπουχαλάκη, Καμαρά (90’ Τοροσίδη), Χριστοδουλόπουλο (78’ Βρουσάι), Φορτούνη (86’ Φετφατζίδη), Ποντένσε, Γκερέρο.

Από εκείνη την αναμέτρηση, σήμερα στο ρόστερ των Πειραιωτών βρίσκονται μόνο οι Φορτούνης (είχε δύο δοκάρια στο ματς) και Βρουσάι…

Ο 33χρονος Γάλλος, Φρανσουά Λετεσιέ, αναμένεται να σφυρίξει για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, Στο ενεργητικό μετράει έναν τελικό Youth League τη σεζόν 2018-19 και έναν τελικό Λιγκ Καπ Γαλλίας το 2021, ενώ φέτος έχει διευθύνει αναμετρήσεις στους ομίλους του Champions League και του Europa League. Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν το χθεσινό ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν 0-1.

Στο Άρης – Παναθηναϊκός θα σφυρίξει ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ και στο ματς του Βόλου με την ΑΕΚ, ο Τάσος Σιδηρόπουλος.  

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο