fbpx

Superleague 2: Συνεχίζει το κυνήγι της ανόδου ο Απόλλωνας

Superleague 2: Συνεχίζει το κυνήγι της ανόδου ο Απόλλωνας

Ο Απόλλων Σμύρνης διέλυσε τον Ηρόδοτο με 5-2 και και μείωσε στους τρεις βαθμούς από την Κηφισιά. Στα άλλα ματς μεγάλη νίκη για την παραμονή πέτυχε ο Απόλλων Πόντου κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας.

Ο Απόλλωνας είχε σε μεγάλο απόγευμα τον Μωραΐτη που πέτυχε χατ τρίκ. Αρχικά στο 25′ ο Έλληνας φορ έκανε το 1-0 και στο 45′ το 2-0. Ο Ηρόδοτος μείωσε με τον Θεοδωράκη στο 51′ αλλά ο Κοροβέσης στο 55΄ έκανε το 3-1. Οι Κρητικοί μείωσαν ξανά με τον Κέρεμπιν σε 3-2 στο 67′ προτού οι γηπεδούχοι καθαρίσουν το ματς με τέρματα των Χαλίμι και Μωραϊτη στο 75΄ και 90΄ αντίστοιχα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σόρτσαν, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Πατάπης, Κοροβέσης (83′ Ταμπάς), Αναστασόπουλος, Μουστακόπουλος (83′ Λούσινγκερ), Κουάδρα, Μωραΐτης, Περέιρα (75′ Ερέρα), Σαντάτ (46′ Χαλίμι).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Γκόλοβιτς, Πιτσόλης, Ν. Χαλκιαδάκης (61′ Κερέμπιν), Φράτροβιτς, Μπακούτσης, Θεοδωράκης (86′ Κλάδος), Χαΐκάλης, Λεβιτσάνιν, Μ. Χαλκιαδάκης (79′ Χιντρί), Μάρκοβιτς, Γρηγορόπουλος.

Στον Βόρειο όμιλο τη δεύτερη σερί του νίκη πέτυχε ο Απόλλωνας Πόντου που νίκησε εντός έδρας με 1-0 τον Ηρακλή Λάρισας προσπερνώντας τον. Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Καλαμαριάς πέτυχε στο 10΄ ο Εσάλο.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Δαλιανόπουλος Μουμίν, Ντοναλντόνι, Κωστίκα, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Τσαγκαλίδης, Ντιαλόσι, Λαμπίρης, Εσαλό.

Ηρακλής Λάρισας: Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Λαγωνίδης, Χατζής, Μπόσιο, Τασιούλης, Κέρι, Λίταινας, Κάσας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Superleague 2:

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣΑ Ηρόδοτος 5-2

Επισκοπή – Παναχαϊκή 0-0

ΠΑΟ Ρουφ – ΟΦ Ιεράπετρας 1-1

Απόλλων Πόντου – Ηρακλής Λάρισας 1-0

Βέροια – Νίκη Βόλου 0-2

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο