fbpx

Ολυμπιακός-Αρης 2-2: Εβγαλε μόνος του τα μάτια του (vid)

Ολυμπιακός-Αρης 2-2: Εβγαλε μόνος του τα μάτια του (vid)

Τις παλιές κακές συνήθειες θυμήθηκε ο Ολυμπιακός όπου για 2η φορά φέτος προηγήθηκε 2-0 αλλά δεν κέρδισε.

Αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αρη που δεν τα παράτησε κι έχασε την ευκαιρία να βρεθεί ένα μόλις πόντο από την κορυφή στην 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Χωρίς τους Χάμες, Εμβιλά, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις το 4ο λεπτό από έξοχη ατομική προσπάθεια του Κανός ο Ισπανός πλάσαρε λίγο άουτ προ του Σιαμπάνη. Στο 8’ βολίδα του Χουάνγκ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Αρη. Στο 21’ κεφαλιά του Κασάμι έδιωξε ο Σιαμπάνης, ο Μπιέλ πήρε το ριμπάουντ και από κοντά και πλάγια έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί καθώς συνέχισαν να δημιουργούν και να χάνουν ευκαιρίες και τελικά στο 36’ ο Χουάνγκ πήρε τη μπάλα εκτός περιοχής και με δυνατό συρτό σουτ άνοιξε το σκορ. Ομως στο 40’ οι γηπεδούχοι έχασαν με τραυματισμό τον πολύ καλό Κανός (φάνηκε πρόβλημα στο γόνατο) που αποχώρησε με λυγμούς.

Στο 2ο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε με τον Ολυμπιακό να παραμένει απειλητικός και στο 53’ από κόρνερ του Φορτούνη ο Παπασταθόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα για το 2-0. Ο Ολυμπιακός έριξε τον ρυθμό μετά το δεύτερο γκολ και ο Αρης ισορρόπησε μετά το 60’. Στο 66’ απείλησε με σουτ του Γκρέι λίγο άουτ και στο 70’ από σοβαρό λάθος του Ρέτσου (αποδοκιμάστηκε έντονα στο φινάλε), ο Ιτούρμπε έκλεψε τη μπάλα και αφού απέφυγε τον Πασχαλάκη με 2η προσπάθεια, μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Οι γηπεδούχοι παρέμειναν όμως σε χαμηλό τέμπο και ο Αρης βρήκε την ευκαιρία στο 80’ από γύρισμα του Πίρσμαν με τον Καμάτσο από κοντά να γυρίσει το παιχνίδι και να ισοφαρίσει 2-2, «παγώνοντας» το φαληρικό γήπεδο…

Ο Πορτογάλος Βερίσιμο «κιτρίνισε» τον Γκρέι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπα (55’ Ρέτσος), Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ (73’ Σαμασέκου), Κασάμι, Μπιέλ, Φορτούνης (73’ Γκάρι), Κανός (42’ Μασούρας), Μπακαμπού (73’ Εμβιλά).

ΑΡΗΣ: Σιαμπάνης, Εμπακατά, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ (74’ Νταμπό), Πάλμα (74’ Καμάτσο), Γκαρσία (57’ Ιτούρμπε), Νταρίντα (57’ Ετέμπο), Χριστοδουλόπουλος, Γκρέι (90’ Αμπουμπακάρ).

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο