fbpx

Αραούχο: «Ωραία ασίστ του φίλου μου του Πέτρου» (vid)

Αραούχο: «Ωραία ασίστ του φίλου μου του Πέτρου» (vid)

Χαρούμενος για το τρίποντο της ΑΕΚ στην Τούμπα με το δικό του τέρμα, δήλωσε ο Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός επιθετικός μίλησε στην κάμερα της nova:

«Χαρούμενοι που φεύγουμε με σημαντική νίκη, πλέον είμαστε πρώτοι και εγώ τυχερός που βοήθησα την ομάδα κοιτάω τα επόμενα παιχνίδια.

Νιώθω τυχερός που έχω σκοράρει σε σημαντικά παιχνίδια. Σκόραρα από ωραία ασίστ του φίλου μου Πέτρου, τον ευχαριστώ, συνεχίζουμε. Νομίζω πως ήταν εύκολο να συνεργαστούμε, σήμερα ήμουν τυχερός που σκόραρα, γιατί σε προηγούμενα παιχνίδια δεν το έκανα.

Είναι αλήθεια πως και σε προηγούμενους αγώνες προσπάθησα να πετύχω γκολ. Τις περισσότερες φορές η μπάλα δεν μου κάνει το χατίρι, έχω περισσότερες ασίστ φέτος και προσπαθώ να βοηθάω όπως θέλει ο προπονητής».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Σ. Αραούχο: “Τυχερός που κερδίζω σε τέτοια ματς””,”description”:”Οι δηλώσεις του Σέρχιο Αραούχο.”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wNC8wMi8yMC8xOF8wMF82NDI5ZTJmODVkZjc2LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M18S”,”uploadDate”:”2023-04-02T20:20:33.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-crmjlhbqy8nl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο