fbpx

Βλέμματα στην Τούμπα για Γκαρσία

Βλέμματα στην Τούμπα για Γκαρσία

Διάφοροι σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων θα δώσουν το παρών το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, με το βλέμμα τους στραμμένο στον Λιβάι Γκαρσία.

Η παρουσία του Λιβάι Γκαρσία στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα δίνει επιθετικές λύσεις στον Ματίας Αλμέιδα, αλά αποτελεί και ευκαιρία για τον 25χρονο φορ να δείξει εκ νέου την αξία του, μπροστά στους σκάουτ ευρωπαϊκών ομάδων που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του.

Εδώ και καιρό τον παρακολουθεί στενά η Βόλφσμπουργκ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport». Mάλιστα είχε καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι, ύψους 8 εκατ. ευρώ. Η ΑΕΚ την απέρριψε, καθώς κρίθηκε μικρή, με δεδομένο ότι το 40% των δικαιωμάτων του Λιβάι ανήκουν στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Οι Γερμανοί ωστόσο συνεχίζουν να τσεκάρουν τον άσο από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ο οποίος φέτος έχει αλλάξει θέση στο γήπεδο και δείχνει ακόμη περισσότερο το ποδοσφαιρικό του ταλέντο. Η συνολική του εικόνα μέσα στο γήπεδο αρέσει στους Λύκους, αφού διαθέτει υψηλή τεχνική κατάρτιση, δύναμη, αλτικότητα και μια μεγαλύτερη ευχέρεια στο γκολ σε σχέση με άλλες χρονιές.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο