fbpx

Ο «θανατός» σου η «ζωή» μου στην δεύτερη μέρα των playout – Το πρόγραμμα

Ο «θανατός» σου η «ζωή» μου στην δεύτερη μέρα των playout – Το πρόγραμμα

Μάχες για την επιβίωση περιλαμβάνει η 2η στροφή των πλέι άουτ, με τη μάχη της παραμονής να αφορά πλέον τέσσερις ομάδες.

Οι Λαμία, Λεβαδειακός και Ιωνικός ήταν εξ αρχής σε δύσκολη θέση, αλλά πλέον και ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν νιώθει να είναι σε θέση ισχύος.

Ένα ξεχωριστό παιχνίδι είναι αυτό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ στις 19:30, με τους Γιαννιώτες πλέον να καλούνται να μαζέψουν βαθμούς για να μη βρεθούν προ εκπλήξεως. Οι Κρητικοί ωστόσο ψάχνουν την αγωνιστική βελτίωση, ειδικά επιθετικά και δεν θα παραταχθούν αδιάφορα.

Ο Λεβαδειακός χρειάζεται μόνο τη νίκη στην έδρα του για να μείνει «ζωντανός»  κόντρα στον βαθμολογικά αδιάφορο, αλλά επικίνδυνο Ατρόμητο. Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τη Λαμία στις 17:30, σε ένα ντέρμπι . Οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου θέλουν πάση θυσία τους βαθμούς, όμως οι Αγρινιώτες καλούνται να αλλάξουν το κλίμα που επικρατεί μετά την ήττα στην Τρίπολη, στην πρεμιέρα των πλέι άουτ.

Η αγωνιστική δράση θα λάβει τέλος στις 21:00 στη Νίκαια, με τον Ιωνικό να φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Νικαιώτες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, την στιγμή που οι Αρκάδες ψάχνουν μια καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

17:00| Λεβαδειακός – Ατρόμητος
17:30| Παναιτωλικός – Λαμία
19:30| ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ
21:00| Ιωνικός – Αστέρας

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο