fbpx

Super League 2-17η Αγωνιστική-Β’ Όμιλος: Ελπίζουν σε γκέλα της Κηφισιάς, Απόλλων Σμύρνης και Καλλιθέα

Super League 2-17η Αγωνιστική-Β’ Όμιλος: Ελπίζουν σε γκέλα της Κηφισιάς, Απόλλων Σμύρνης και Καλλιθέα

Με την Κηφισιά να έχει δύσκολη έξοδο στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», Απόλλων Σμύρνης και Athens Kallithea FC, που ακολουθούν, ελπίζουν να μειώσουν τη διαφορά τους από την κορυφή, έπειτα από τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής για τον Β’ Όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2.

Το πιο εύκολο, θεωρητικά, έργο έχει ο Απόλλων Σμύρνης που υποδέχεται τον Ηρόδοτο. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μπορεί να φτάσει στην τρίτη διαδοχική νίκη της, έπειτα από την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μιας και απέναντί της θα βρίσκεται μια ομάδα που στο αντίστοιχο διάστημα μετράει 0-0-3 με 1-7 γκολ. Στα… μαλακά φαίνεται πως πέφτει και η Athens Kallithea FC καθώς φιλοξενεί την Προοδευτική. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους (3-2-0 με 10-4 τέρματα), τη στιγμή που η «Προό» επιδιώκει να απομακρυνθεί από την τελευταία τετράδα.

Η πρωτοπόρος Κηφισιά πηγαίνει στο «Σπύρος Μαυροθαλασσίτης» για να κοντραριστεί με το Αιγάλεω που έχει τους… μισούς της βαθμούς. Ναι μεν το «Σίτι» δεν έχει νίκη εντός έδρας, αλλά από την άλλη είναι… μανούλα στις ισοπαλίες – 6 σε 7 παιχνίδια. Φαβορί για τη νίκη, παρά το… θρίλερ με την παραμονή του Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο του, είναι ο ΟΦ Ιεράπετρας που ταξιδεύει στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης» για το ματς με τον ουραγό ΠΑΟ Ρουφ. Η ομάδα της Κρήτης μετράει τέσσερα διαδοχικά «Χ», χάνοντας έδαφος στη μάχη της δεύτερης θέσης.

Από εκεί και πέρα, η Καλαμάτα περιμένει στην Παραλία τον Ολυμπιακό Β’, με τη «Μαύρη Θύελλα» να ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά το «διπλό» στον Ηρόδοτο και τους «ερυθρόλευκους» να επιδιώκουν να «χτίσουν» πάνω στη νίκη επί των Χανίων. Ηλιούπολη και ΑΕΚ Β’ υπόσχονται έναν ανοιχτό αγώνα, με τις δυο ομάδες να μην έχουν ιδιαίτερους στόχους, ενώ στο «Π. Ι. Βαρδινογιάννης», η Επισκοπή «καίγεται» για τους τρεις βαθμούς καθώς υποδέχεται την Παναχαϊκή που, μετά την αφαίρεση βαθμών, δείχνει να ξεμένει από στόχους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2:

Παρασκευή 31 Μαρτίου

14:45 Γρ. Λαμπράκης, Athens Kallithea FC – Προοδευτική

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

14:45 | Καλαμάτα – Ολυμπιακός Β’
14:45 | Ηλιούπολης, Ηλιούπολη- ΑΕΚ Β’

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

14:45 | Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣΑ Ηρόδοτος
14:45 | Επισκοπή – Παναχαϊκή
14:45 | ΠΑΟ Ρουφ – ΟΦ Ιεράπετρας

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

15:15 | Αιγάλεω – Κηφισιά ΕΡΤ3

ΡΕΠΟ: Χανιά

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο