fbpx

Super League 2-17η Αγωνιστική-Α’ Όμιλος: Εντός έδρας οι πρωτοπόροι

Super League 2-17η Αγωνιστική-Α’ Όμιλος: Εντός έδρας οι πρωτοπόροι

Πανσερραϊκός και Αναγέννησης Καρδίτσας φαντάζουν ως φαβορί να συνεχίσουν με νίκες τις υποχρεώσεις τους, καθώς στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 υποδέχονται Αλμωπό Αριδαίας και Διαγόρα Ρόδου, αντίστοιχα.

Τα «λιοντάρια των Σερρών», μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες, χωρίς μάλιστα να δεχθούν γκολ, έχοντας φτάσει συνολικά το σερί τους σε διψήφιο αριθμό αγώνων. Ο Αλμωπός πήρε την προηγούμενη αγωνιστική σημαντικό «τρίποντο» επί του ΠΟΤ Ηρακλής, μένοντας αήττητος για έκτο συνεχόμενο ματς (2-4-0).

Η Αναγέννηση, από την πλευρά της, παραμένει στο κυνήγι του Πανσερραϊκού έχοντας, επίσης, τρεις διαδοχικές επιτυχίες και δίχως να παραβιαστεί η εστία της. Το ματς με τον Διαγόρα, όμως, είναι «πονηρό», αφού οι Ρόδιοι έχουν συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μακριά από το «σμαραγδένιο νησί», παρά σε αυτό.

Η ΑΕΛ, που ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τους Καρδιτσιώτες, έχει πιο δύσκολο έργο καθώς φιλοξενεί το δυνατό ΠΑΟΚ Β’. Ένα βαθμό πιο πίσω από τους «βυσσινί» βρίσκεται η Νίκη Βόλου που ταξιδεύει στη Βέροια για το παιχνίδι με τη «Βασίλισσα του Βορρά», η οποία «καίγεται» για βαθμούς έχοντας πέσει χαμηλά. «Εξάποντο» στη μάχη της παραμονής είναι το ματς στο Πολύκαστρο ανάμεσα σε Απόλλωνα Πόντου και Ηρακλή Λάρισας ενώ στο ΟΑΚΑ, ο Θεσπρωτός χρειάζεται απαραίτητα βαθμούς κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ ώστε να αναπνεύσει βαθμολογικά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της SuperLeague 2:

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

15:15 | ΑΕΛ – ΠΑΟΚ Β’ ΕΡΤ3

Σάββατο 1 Απριλίου 2023

13:45 | Πανσερραϊκός – Αλμωπός Αριδαίας ΕΡΤ3
14:45 | Παναθηναϊκός Β’ – Θεσπρωτός

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

14:45 | ΝΠΣ Βέροια – Νίκη Βόλου
14:45 | Απόλλων Πόντου – Ηρακλής Λάρισας

Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

14:45 | Αναγέννηση Καρδίτσας – Διαγόρας

Μακεδονικός – Απόλλων Λάρισας 3-0 α.α.

ΡΕΠΟ: ΠΟΤ Ηρακλής

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο