fbpx

Λειψία: Μένει και τη νέα σεζόν ο Γκβάρντιολ

Λειψία: Μένει και τη νέα σεζόν ο Γκβάρντιολ

Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ θα είναι το καλοκαίρι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του μεταγραφικού «παζαριού», καθώς ήταν η μεγάλη αποκάλυψη στο Μουντιάλ 2022 του Κατάρ, αλλά η Λειψία δεν συζητά την παραχώρηση του.

Σε ηλικία μόλις 21 ετών, ο Κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός, κέρδισε τις εντυπώσεις και οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες θα κινηθούν για την απόκτηση του από τη Λειψία στο τέλος της σεζόν, αλλά η γερμανική ομάδα δεν θέλει να τον παραχωρήσει.

Από το περασμένο καλοκαίρι, οι υπεύθυνοι της Τσέλσι, είχαν εντοπίσει τις ικανότητες του Γκβάρντιολ, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Επίσης Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του, ενώ και η Λίβερπουλ έχει αποφασίσει να διεκδικήσει τα δικαιώματα του.

Η διοίκηση της Λειψίας, η οποία δαπάνησε 19 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει πριν από 1,5 χρόνο από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχει ξεκαθαρίσει στον μάνατζερ του πως θα μείνει ο διεθνής άσος και τη νέα σεζόν, με υπόσχεση να παραχωρηθεί το καλοκαίρι του 2024. Ο Γκβάρντιολ έχει συμβόλαιο με τη Λειψία έως τον Ιούνιο του 2027.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο