fbpx

ΑΕΚ: Η πιο μεγάλη μέρα πριν την Τούμπα – Κρίνεται η συμμετοχή τεσσάρων

ΑΕΚ: Η πιο μεγάλη μέρα πριν την Τούμπα – Κρίνεται η συμμετοχή τεσσάρων

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της, για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τον Ματίας Αλμέιδα να περιμένει να δει την κατάσταση των Αρόλντ Μουκουντί, Ντομαγκόι Βίντα, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Τομ Φαν Βέερτ.

Οι τέσσερις θα δοκιμάσουν να ανεβάσουν στροφές και να πάρουν μέρος έστω στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης της ημέρας. Αν τα καταφέρουν, λογικά θα είναι στην αποστολή, ενώ αν όχι, οι πιθανότητες λιγοστεύουν.

Πιο αισιόδοξα είναι τα πράγματα για τον Καμερουνέζο στόπερ, που παρότι δεν έχει ξεπεράσει τελείως τους πόνους, αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα και να βρίσκεται στην ενδεκάδα. Όσον αφορά στον Κροάτη παρτενέρ του, επέστρεψε με μια κάκωση στο γόνατο από την εθνική του ομάδα και θα κάνει εξετάσεις.

Δεν φαίνεται κάτι σοβαρό, αλλά με τον λίγο χρόνο που απομένει για το ντέρμπι της Κυριακής τα περιθώρια είναι στενά. Ο Γκατσίνοβιτς θα παλέψει να μπει στην αποστολή, αλλά το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός ενδεκάδας, όπως και ο Φαν Βέερτ που λογικά θα είναι έτοιμος αλλά ως λύση από τον πάγκο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο