fbpx

ΜακΤόμινεϊ: Ένας “Άγγλος” Σκωτσέζος

ΜακΤόμινεϊ: Ένας “Άγγλος” Σκωτσέζος

Ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ μετράει ήδη σε 2 αγωνιστικές για τα προκριματικά του Euro 2024 , τέσσερα γκολ. Στατιστικό απίθανο για ένα αμυντικό χαφ.

Ο 26χρονος Σκωτσέζος έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού έχει περάσει από όλα τα κλιμάκια, και βλέπει το μέλλον του λαμπρό.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2017 παίρνοντας δειλά δειλά κάποια ματς με την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ αλλά φάνηκε αμέσως πως μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο.

Με την αγγλική ομάδα έχει καταγράψει μέχρι τώρα 202 συμμετοχές, έχει σημειώσει 18 γκολ και έχει μοιράσει 5 ασίστ.

Η Ομοσπονδία της Σκωτίας δεν θα μπορούσε να αφήσει έναν τέτοιο παίκτη εκτός της εθνικής της και εκείνος έχει φροντίσει να δείξει πως το αξίζει και με το παραπάνω.

Με την Εθνική του ομάδα έχει παίξει σε 38 ματς (από το 2018) και έχει σημειώσει 5 γκολ. Τα τέσσερα τελευταία είναι σε διάστημα λίγων ημερών, αφού φρόντισε να βάλει δύο κόντρα στην Κύπρο και δύο κόντρα στην Ισπανία.

Ο ΜακΤόμινεϊ είναι σίγουρα ένα από τα πολλά υποσχόμενα ονόματα της Σκωτίας και δείχνει να μπορεί να πάρει στις πλάτες του την χώρα του αλλά και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που φέτος βρίσκεται στην βασική ομάδα σε κάθε ματς .

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο