fbpx

Συμφωνία κυρίων ή μπουρλότο στη ΣΛ1, σήμερα η συνάντηση των Βig 4 με τον Μπένετ

Συμφωνία κυρίων ή μπουρλότο στη ΣΛ1, σήμερα η συνάντηση των Βig 4 με τον Μπένετ

Συμφωνία κυρίων ή συνέχιση της τοξικότητας στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 1;

Ιδιαίτερα κρίσιμη, για την εκτόνωση της τεταμένης ατμόσφαιρας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι η σημερινή σύσκεψη (12:00) στα γραφεία της ΕΠΟ που θα γίνει ανάμεσα στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, και τους εκπροσώπους όλων των ομάδων που αγωνίζονται στα πλέι οφ.

Το παρών αναμένεται να δώσουν οι μεγαλοπαράγοντες των Big 4, δηλαδή ο Γιάννης Αλαφούζος από τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον Ολυμπιακό και (μέσω τηλεδιάσκεψης) ο Ιβάν Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν επίσης ο αντιπρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Μπιλίρης, και ο Αχιλλέας Μπέος από τον Βόλο, μετά από πίεση του προέδρου της λίγκας Β. Μαρινάκη.

Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο Αγγλος αρχιδιαιτητής μετά τις φωνές των ομάδων για τους ορισμούς και τις διαιτησίες στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Πάγια θέση των «αιωνίων αντιπάλων» είναι ο ορισμός elite διαιτητών στα παιχνίδια των αγώνων κατάταξης, κάτι με το οποίο, όπως είναι λογικό, δεν διαφωνούν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ωστόσο οι Δικέφαλοι δεν θα δεχτούν έξωθεν παρεμβάσεις ως προς τους ορισμούς, δηλαδή να προτείνει συγκεκριμένους διαιτητές ο Ολυμπιακός, οι οποίοι θα σφυρίξουν στους επόμενους αγώνες. Κι αυτό διότι εκτιμούν πως οι διαιτητές που θα υποδείξουν οι ερυθρόλευκοι θα είναι επιλογής του πρώην αρχιδιαιτητή Μ. Κλάτενμπεργκ.

Το ζητούμενο είναι να υπάρξει κλίμα συναίνεσης ή έστω και προσωρινής ανακωχής μεταξύ των Big 4, γιατί αν συνεχιστεί η έντονη αντιπαράθεση, τότε κανείς δεν ξέρει αν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο