fbpx

Σκωτία – Κύπρος 3-0: Με το δεξί οι γηπεδούχοι στα προκριματικά

Σκωτία – Κύπρος 3-0: Με το δεξί οι γηπεδούχοι στα προκριματικά

Σκωτία και Κύπρος συναντήθηκαν για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών για το Euro 2024, με τους Σκωτσέζους να βγαίνουν νικητές.

Το ματς:

Η γηπεδούχος ομάδα, μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και έψαξε από νωρίς το γκολ , κυνηγώντας όλες τις φάσεις και παίρνοντας τους χώρους σε όλο το γήπεδο. Ο ΜακΓκιν άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης. Σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Κύπρος προσπάθησε να βρει καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο, βάζοντας δύσκολα στους Σκωτσέζους , οι οποίοι είχαν ρίξει τον ρυθμό του ματς και έκαναν διαχείριση στο υπέρ τους αποτέλεσμα. Οι Κύπριοι δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν ξανά τους χώρους που ήθελαν και ο ΜακΤόμινεϊ έκανε το 2-0 το 87′. Πέντε λεπτά αργότερα (90+3), ο άσσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτύπησε ξανά και έκανε το τελικό 3-0 και έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης, ξεκινώντας με το δεξί της υποχρεώσεις των Σκωτσέζων.

ΣΚΩΤΙΑ: Γκαν, Πόρτεους, Χάνλεϊ, Τίρνεϊ, Χίκι (79′ Πάτερσον), Τζακ (67′ Κρίστι), ΜακΓκρέγκορ, Ρόμπερτσον, ΜακΓκιν, Άρμστρονγκ (67′ ΜακΤόμινεϊ), Ανταμς (58′ Ντάικς)

ΚΥΠΡΟΣ: Δημητρίου, Κουσουλός (46′ Σπόλιαριτς), Γκόγκιτς (79′ Λοΐζου), Ρομπέρζ, Αντωνίου, Κυριακού (68′ Χαραλάμπους), Αρτυματάς, Λαΐφης, Ιωάννου, Κάστανος (79′ Τζιώνης), Πίττας (68′ Κακουλής)

  • Σκωτία – Κύπρος 3-0
  • 21:45 Ισπανία – Νορβηγία
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο