fbpx

Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της Σέλτικ

Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στο στόχαστρο της Σέλτικ

Η Σέλτικ φαίνεται πως θέλει να συνεχίσει την ελληνική παράδοση στην επίθεσή της, με τον Γιώργο Σαμαρά να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους φορ που πέρασαν από τους «Κέλτες», ενώ μέχρι πριν λίγους μήνες αγωνιζόταν εκεί ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έχει βάλει στο μάτι ξανά Έλληνα παίκτη και για την ακρίβεια στον Φώτη Ιωαννίδη. Ο 23χρονος, κάνει μια πολύ καλή σεζόν φέτος και σύμφωνα με ιστοσελίδες στην Σκωτία, η Σέλτικ εξετάζει την περίπτωσή του.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιωαννίδης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό, καθώς πριν από δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός είχε απορρίψει πρόταση 2 εκατ. ευρώ από τη Σάρλοτ του MLS.

Ακόμα δεν έχει έρθει πρόταση για τον 23χρονο φορ, αλλά αν επισημοποιηθεί το ενδιαφέρον της Σέλτικ, οι «πράσινοι» θα εξετάσουν όλα τα δεδομένα. Σε δημοσίευμα η εφημερίδα «Live Sport», τονίζει πως θα εξαρτηθεί από το ύψος της προσφοράς και την επιθυμία του παίκτη αν θα υπάρξουν συζητήσεις.

Ωστόσο ο Ιωαννίδης υπολογίζεται στα πλάνα της ομάδας και υπάρχει πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας μαζί του, με το συμβόλαιό του να λήγει το 2024.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο