fbpx

Οπαδικό επεισόδιο στην οδό Λουκάρεως: «Έπεσε ανελέητο ξύλο, παραλίγο να έχουμε νεκρό»

Οπαδικό επεισόδιο στην οδό Λουκάρεως: «Έπεσε ανελέητο ξύλο, παραλίγο να έχουμε νεκρό»

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν έξω από το Εφετείο Αθηνών στην οδό Λουκάρεως όταν μία ομάδα χούλιγκαν επιτέθηκε σε έναν άνδρα, τον οποίο ξυλοκόπησε άγρια και μαχαίρωσε στον μηρό.

«Το θύμα ήρθε εδώ για να του δέσουμε το τραύμα που είχε. Κάλεσε το μαγαζί το ΕΚΑΒ, ήρθε ο δικηγόρος του, πιθανολογώ ότι ήταν ο δικηγόρος του, και είπε να τον πάει εκείνος στο νοσοκομείο. Του είπαμε να του δώσουμε πρώτες βοήθειες, κοντά είναι όλα τα νοσοκομεία, δεν ξέρω τι έγινε», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης.

Και πρόσθεσε: «Τα ΜΑΤ έριξαν τρεις κροτίδες και διαλύθηκε ο όχλος. Θεωρώ ότι ήταν σωστό, γιατί αν δεν διαλυόταν ο όχλος, δεν ξέρω αν αυτός ο άνθρωπος θα ζούσε. Η Αστυνομία επενέβη για να διαλύσει τον όχλο, όχι για να συλλάβει κάποιον».

Και συνέχισε: «Φορούσαν κουκούλες, μαύρα φούτερ και όλα τα υπόλοιπα. Δεν είδαμε τίποτα, γιατί ήμασταν τρία τραπέζια που καθόμασταν μπροστά. Κάποιος απ’ αυτούς όμως, ίσως και άλλοι περισσότεροι, είχαν μαχαίρι. Δεν υπήρχαν κουβέντες, υπήρχε ανελέητο ξύλο. Έτρεχε, φώναζε βοήθεια να ξεφύγει μέχρι που έγινε το μαχαίρωμα και μετά τις κροτίδες των ΜΑΤ διαλύθηκε ο όχλος, σκορπίσανε και ο άνθρωπος έφτασε εδώ σαν σε λιποθυμικό επεισόδιο».

Ενας άλλος μάρτυρας είπε στις τηλεοπτικές κάμερες: «Ήταν μια ομάδα κουκουλοφόρων. Αφού πετάξαν τα ΜΑΤ κρότου – λάμψης, πέρασαν από εδώ τρέχοντας στη Μομφεράτου. Ήταν νεαρά άτομα, περίπου 20. Την ώρα που έφευγαν έλεγαν μόνο «πάμε, πάμε τελειώσαμε». Έφυγαν τρέχοντας όλοι μαζί προς τα κάτω. Δεν είδαμε κάτι άλλο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδόσφαιρο